Oțelul, ultimul test înaintea oficialelor
Foto: SC Oțelul Galați - Facebook

Oțelul, ultimul test înaintea oficialelor
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Antrenorul Petre Grigoraș va avea ocazia să-și vadă echipa la treabă pentru ultima dată într-o partidă de verificare până la reluarea sezonului. Oțelul va juca sâmbătă, de la ora 12,00, pe teren propriu, cu Hușana Huși, formație aflată în Seria I a ligii a treia. Antrenorul gălățenilor nu va putea conta pentru acest joc pe nou-sosiții Marquinhos și Bârlădeanu, care au acuzat ușoare accidentări, la fel ca și Păun și Mereuță. Referitor la situația lui Marquinhos, cel așteptat de fanii gălățenilor la treabă, șansele sale sunt nule de a fi prezent pe teren la primul joc oficial.

Oțelul are programat startul returului la Galați, pe Stadionul „Dunărea”, cu Avântul Valea Mărului, într-o partidă considerată în deplasare. Partida este programată pentru sâmbătă, 13 martie. În tur, gruparea roș-alb-albastră s-a impus, scor 2-0, iar Marius Matei, unul dintre marcatorii de atunci, va juca de această dată pentru vălmăreni.

În clasamentul la zi, Oțelul se află pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Dacia Unirea Brăila, cu patru lungimi deasupra principalei urmăritoare pentru unul dintre cele două locuri de baraj – CSM Focșani.

Citit 1589 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Martie 2021 02:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.