CSM Galați are un nou director

CSM Galați are un nou director
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

UPDATE. După ce Radu Cosca și-a dat demisia din funcția de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Galați, primarul Ionuț Pucheanu l-a învestit în funcție, joi seară, 11 martie 2021, pe Claudiu Codrin Stoian, conform unui comunicat de presă emis de către reprezentanții clubului.

Claudiu Stoian a ocupat funcția de organizator de competiții la CSM Galați, iar înainte de înființarea clubului pe care a ajuns să-l conducă a activat la CSM Dunărea Galați, inclusiv în perioada în care echipa de hochei a clubului a reușit să câștige campionatul.

”Noul director, care activează încă din 2018, anul înființării, la CSM Galați, dispune de o vastă experiență, de peste 20 de ani, în domeniul sportului, dobândită mai întâi la CSM Dunărea Galați și, ulterior, la CSM. Experiența acumulată în managementul sportiv, precum și capacitatea de a lucra în echipă îl vor ajuta pe Claudiu Stoian în gestionarea și, totodată, surmontarea tuturor problemelor cu care se confruntă un club de anvergura CSM Galați”, se arată în comunicatul emis de către clubul municipal.

De asemenea, este de așteptat ca, într-un timp cât mai scurt, noua organigramă a clubului să fie implementată, cu modificările aprobate în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Galați.


Clubul Sportiv Municipal Galați a emis un comunicat oficial pe contul de Facebook prin care a fost anunțată numirea noului director în persoana lui Claudiu Stoian. Acesta a ocupat funcția de organizator de competiții de la înființarea clubului, iar în momentul de față, pentru funcția de conducere, va ocupa postul pe care l-au deținut până acum Marius Cosoreanu și Radu Cosca.

Vom reveni cu amanunte.

Citit 5102 ori Ultima modificare Joi, 11 Martie 2021 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.