România speră la un rezultat bun cu Germania

România speră la un rezultat bun cu Germania
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa națională de fotbal a României a trecut cu bine de prima partidă din preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022, după victoria, scor 3-2, cu Macedonia de Nord.

Tricolorii vor avea de înfruntat acum reprezentativa Germaniei, formație cotată cu prima șansă la clasarea pe primul loc, cel care duce direct la Mondiale. Nemții au trecut în primul meci cu 3-0 de Islanda, o altă pretendentă la calificare, iar rezultatul putea fi mult mai mare, dacă trupa lui Low ar fi forțat cu adevărat. Cu toate acestea, echipa lui Mirel Rădoi speră să iasă neînvinsă de pe teren în duelul programat duminică, pe Arena Națională, de la ora 21:45. "Întotdeauna intrăm pe teren doar cu gândul la victorie, așa vom face și cu Germania, cu toate că întâlnim unul dintre cei mai puternici adversari", a spus Mirel Rădoi. Partida de mâine dintre România și Germania va fi transmisă în direct de ProTV.

În celelalte partide din grupa României se joacă Armenia - Islanda și Macedonia de Nord - Liechtenstein. După prima etapă, Germania, România și Armenia au câte trei puncte, ca urmare a succeselor obținute cu Islanda (3-0), Macedonia de Nord (3-2) și Liecthenstein (1-0).

În istoria confruntărilor oficiale dintre România și Germania, nemții s-au impus de două ori, românii o dată și a fost consemnată și o remiză între cele două reprezentative.

Citit 1063 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Martie 2021 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.