România, șanse compromise pentru Mondiale

România, șanse compromise pentru Mondiale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După doar trei etape parcurse din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal ce se va disputa în Qatar, în iarna anului viitor, România și-a compromis considerabil șansele de calificare, chiar și cele pentru obținerea locului secund. Echipe de pe locul 2 din fiecare grupă va avea de trecut apoi două tururi de baraj pentru a obține calificarea la Mondiale.

Cu toate că a început cu un rezultat pozitiv, scor 3-2, pe teren propriu, cu Macedonia de Nord, România a pierdut apoi, scor 0-1, pe teren propriu cu Germania, iar punctul culminant al dezamăgirii a fost atins în partida de miercuri seară, când formația pregătită de Mirel Rădoi a cedat, scor 2-3, pe terenul Armeniei.

Cu doar trei puncte acumulate până în prezent, România are deja de recuperat un ecart de șase puncte față de Armenia, care are victorii pe linie (1-0 cu Liechtenstein, 2-0 cu Islanda, 3-2 cu România), plus câte trei puncte față de Germania și Macedonia de Nord. Cele două s-au întâlnit miercuri seară, la Duisburg, iar Macedonia de Nord s-a impus surprinzător, cu scorul de 2-1. Din grupa tricolorilor mai fac parte Islanda (3 puncte), echipă ce a eliminat România în barajul pentru Euro, plus Liechtenstein, fără niciun punct obținut.

Citit 1557 ori Ultima modificare Joi, 01 Aprilie 2021 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.