Turneu la Sibiu pentru CSM Galați

Turneu la Sibiu pentru CSM Galați

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Galați va juca, la acest sfârșit de săptămână, două partide în Liga Națională de baschet masculin, în cadrul unui turneu organizat la Sibiu. Gălățenii vor juca astăzi, de la ora 19.00, chiar împotriva gazdelor de la CSU (locul 2). Cel de-al doilea meci este programat duminică, de la ora 16:00, cu Argeș Pitești (locul 4), fosta echipă a lui Florin Nini, în faţa căreia gălăţenii au pierdut la limită în tur. Ambele partide vor putea fi urmărite live video pe canalul oficial de Youtube FRBTV.
Antrenorul Florin Nini este încrezător în șansele echipei sale de a se întoarce cu cel puțin o victorie din cele două dispute. ”Cu toate că jucăm împotriva unor echipe cu bugete considerabil mai mari, vom încerca să ne impunem stilul de joc și să obținem maximum din fiecare partidă. Cu Piteștiul am avut șansa în tur să câștigăm, ceea ce ar trebui să ne dea încredere și mai mare pentru retur, pentru că am demonstrat că putem să jucăm de la egal la egal. Avem adversari puternici, întâlnim locurile 2 și 4, așa că inclusiv clasamentul arată că vom avea partide extrem de dificile”.
CSM Galați se află pe locul 10 înaintea etapei, la trei victorii distanță de locurile de play-off, dar cu un program favorabil față de Steaua, principala țintă de depășit.

Citit 506 ori Ultima modificare Vineri, 09 Aprilie 2021 20:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.