Șase medalii pentru România la canotaj

Șase medalii pentru România la canotaj

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Campionatul European de canotaj s-a încheiat cu șase medalii obținute de delegația României, două de aur și patru de argint. În clasamentul pe medalii, România a fost devansată doar de Marea Britanie, Italia și Olanda.

În cadrul Campionatului European de canotăj de la Varese (Italia), reprezentantele României au reușit să scoată la iveală noi rezultate de excepție. Medaliați cu aur au fost echipajul de 8+1 feminin (Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu şi Daniela Druncea) și Nicoleta Bodnar cu Simona Radiș, la proba de dublu vâsle feminin. România a mai punctat cu argint la următoarele probe: dublu rame feminin (Adriana Ailincăi și Iuliana Buhuși), simplu vârsle feminin (Gianina Beleagă), patru rame masculin ( Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Cosmin Pascari și Ștefan Berariu) și 8+1 masculin (Alexandru Chioseaua, Florin Lehaci, Constantin Radu, Sergiu Bejan, Vlad Aicoboae, Constantin Adam, Florin Arteni-Fîntînariu, Ciprian Huc, Adrian Munteanu).

La precedentele Europene de canotaj România încheiase tot cu șase medalii (patru de aur, câte una de argint și bronz).

Citit 559 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Aprilie 2021 00:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro