O româncă, în prim-planul Europenelor

O româncă, în prim-planul Europenelor

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Campionatele Europene de haltere de la Moscova au scos la iveală o sportivă din România, Loredana Toma, care a fost desemnată drept cea mai bună halterofilă a competiției. Sportiva a cucerit trei medalii de aur la categoria 64 kg. Loredana Toma a stabilit și un nou record european la proba smuls, cu 114 kg și a ajuns la un număr total de 12 medalii de aur europene în cariera sa, după succese la edițiile din anii anteriori la nivelul competiției continentale.

Citit 815 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 18:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro