United rămâne în cărți pentru titlu

United rămâne în cărți pentru titlu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de futsal United Galați a reușit să obţină un succes din primele două jocuri ale seriei de cinci partide din finala Ligii I. În primele două dueluri ale finalei campionatului, United a cedat mai întâi în fața celor de la Imperial Wet Miercurea Ciuc, scor 3-6, pentru ca luni după-amiază să obțină o victorie extrem de prețioasă, scor 5-4.

Astfel, următoarele două jocuri ale finalei urmează să se dispute chiar la Galați, la Sala Sporturilor "Dunărea", în zilele de sâmbătă și duminică. Ambele partide vor începe la ora 16.00 și vor fi transmise de Pro X.

În cazul în care egalitatea persistă și după aceste două jocuri, atunci se va disputa un nou duel, pe terenul celor de la Imperial Wet, formație care s-a clasat pe primul loc în sezonul regulat.

United Galați se află în postura de a-și apăra titlul de campioană obținut în sezonul precedent, după ce s-a oprit competiția din cauza pandemiei de coronavirus. Gălățenii au reușit și un parcurs bun în Liga Campionilor, unde s-au oprit în faza optimilor de finală.

Citit 1036 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.