Proiect caritabil pentru o ambarcațiune nouă

Proiect caritabil pentru o ambarcațiune nouă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

CS Nautic Mila 80 Galați și Imbold, prin Valerică Rîmbu, au inițiat proiectul "Eu padelez, tu donezi!", prin care se dorește achiziționarea unei ambarcațiuni dragon boat. Rîmbu va porni într-o nouă provocare: 200 km padelați încontinuu, dintre care 85 km în amonte, cu speranța de a încheia cursa în 35 de ore de stat în caiac. Cursa va începe la Faleza Inferioară, la Elice, miercuri, 12 mai. Donațiile se pot face în contul RO59BRDE180SV19585131800. Este necesară suma de 4.900 de euro pentru achiziționarea ambarcațiunii dragon boat, indispensabilă sportivilor din Galați pentru participarea la concursuri.

Iată comunicatul de presă:

Eu padelez, tu donezi!

Sportivii din Galați, orașul înconjurat de ape, au nevoie de sprijinul vostru!

În ultimii ani iubitori ai sporturilor pe apă au reușit să relanseze această mișcare. Cele două ediții ale Cupei Dunării de Jos la Caiac-canoe, Cursa Canal Dunăre Marea-Neagră, tura pe Dunăre de la izvor la vărsare alături de înotătorul Avram Iancu au fost doar câteva dintre acțiunile întreprinse. Aceste manifestări au dus la creșterea numărului de iubitori de sporturi de apă.

Peste 35 de ore de padelat non-stop

De aproximativ zece ani prin acțiunile noastre încercăm să atragem atenția asupra sporturilor nautice din zona Galați, dar nu numai. De data aceasta venim în fața voastră cu rugămintea de a ne fi alături în încercarea de a achiziționa o barcă dragon boat pentru orașul Galați. Și cum nimic nu se obține fără muncă și pentru a arăta că nimic nu este imposibil, Varică Rîmbu va porni într-o nouă provocare; 200 km padelați încontinuu, dintre care 85 km în amonte, sperând să termine această cursă în 35 ore de stat efectiv în caiac.

Traseul va fi următorul: Galați-Brăila-Gropeni - brațul Vâlciu în amonte până la intersecția cu brațul Măcin, apoi în aval Turcoaia-Măcin-Braila-Galați. Sperăm ca prin această cursă maraton, unică în felul ei, reprezentând un nou record personal, să fiți alături de el și prin donațiile efectuate în contul RO59BRDE180SV19585131800 al Clubului Sportiv Nautic Mila 80 Galati, să reușim să strângem suma de 4900 €. Această sumă este necesară pentru a achiziționa o ambarcațiune dragon boat, indispensabilă sportivilor din Galați pentru participarea la concursurile de profil.

Startul cursei va avea loc pe Faleza Inferioară, în dreptul la Elice, miercuri 12 mai, la ora 10,00.

Achiziționând această barcă vom putea să formăm o echipă tânără de sportivi pentru a duce mai departe pasiunea pentru padelat, dar și pentru a concura la campionatele dedicate acestui sport.

Nu uitați: EU PADELEZ, TU DONEZI!!!

Valerică Rîmbu – 61 ani - caiac:

- Cursa record de la Galați la Sulina 155 km în 16 ore – anul 2020

- Galați-Brăila- Vadul Oii- Turcoaia- Brăila- Galați 200 km din care 85 în amonte, în două etape, prima zi 85 km în amonte în 15 ore, a doua zi 115 km iî aval în 12 ore

- tura cu caiacul pe Prut de la Oroftiana de sus Botoșani, până la Galați, 760 km în șase zile, în anul 2018

- cu caiacul pe Dunăre alături de Avram Iancu, de la izvoare din localitatea Donaueschingen până la Sulina 2860 km în 70 zile

- două titluri la Bicaz Caiac Fest

- două titluri la Mureș maraton.

Președinte

Cristi Boczar”

Citit 1327 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Mai 2021 19:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.