Oțelul va juca finala barajului cu Brăila

Oțelul va juca finala barajului cu Brăila
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Gruparea roș-alb-albastră a trecut fără probleme de Foresta Suceava și se pregătește de o finală în dublă manșă cu Dacia Unirea Brăila.

După 3-0 în tur, misiunea "oțelarilor" era una mult mai ușoară decât s-ar fi crezut înaintea dublei cu Foresta, astfel că singurele emoții pentru suflarea roș-alb-albastră la returul de la Suceava au fost în primele minute, când gazdele puteau deschide rapid scorul. În rest, Oțelul a fost echipa cu mai multe ocazii, cu toate că nu a arătat cel mai strălucit joc al său. Nica, în două rânduri, scăpat singur cu portarul, Răducan, cu un lob de efect, sau Cîrjan, din fața porții, au fost momentele în care Oțelul putea să și puncteze pentru un succes pe terenul Forestei. N-a mai contat că au ratat, pentru că meciul s-a terminat 0-0, scor de calificare, iar gândurile "oțelarilor" zburau tot mai mult către meciul de la Însurăței, dintre Dacia Unirea și Bucovina Rădăuți, unde avea să se stabilească adversarul din finală.

Antrenorul Petre Grigoraș i-a răsplătit cu titularizarea pe Dobre, Stoian și Cîrjan la meciul de la Suceava, ca urmare a evoluțiilor foarte bune din manșa tur cu Foresta, atunci când au început partida de pe banca de rezerve. Iată și formula folosită: Dinu - Farcaș, Cucu, Ghiocel, Popescu - Neagu, Dobre - Stoian, Răducan, Nica - Cîrjan. Au mai intrat: Sevastian, Cireș, Petrache, Păun și Crihană.

Partea proastă la deplasarea de la Suceava este că, în ultimul minut de joc, Dan Popescu s-a accidentat la umăr și este incert momentan pentru turul cu Dacia Unirea Brăila.

Finala barajului, cu Brăila

Cu toate că cedase la Rădăuți, scor 0-2, Dacia Unirea Brăila a avut puterea să revină la jocul considerat pe teren propriu, disputat la Însurăței. Deși a fost 0-0 la pauză, Brăila a întors soarta calificării în favoarea sa cu un net 4-0. Pe lângă golurile reușite, brăilenii au avut și multe alte ocazii trecute în cont.

Astfel, Oțelul și Dacia Unirea Brăila se vor întâlni în finala barajului de promovare, în dublă manșă. Primul meci va fi la Galați, sâmbătă, 22 mai. Dacă Federația Română de Fotbal își va da acceptul, atunci meciul de la Galați, de pe stadionul "Oțelul", s-ar putea disputa cu accesul a circa 3.000 de spectatori în tribune, ca urmare a măsurilor de relaxare intrate în vigoare de la 15 mai.

Brăilenii pornesc cu ascendent moral în dubla cu Oțelul, după ce au reușit să treacă de gălățeni de două ori în timpul sezonului regulat. A fost 3-2 la Însurăței și 2-1 la Galați, cu mențiunea că Oțelul a fost echipa care a deschis scorul în fiecare meci.

Citit 2525 ori Ultima modificare Duminică, 16 Mai 2021 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.