Două românce continuă la Roland Garros

Două românce continuă la Roland Garros
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Turneul de tenis de Grand Şlem de la Roland Garros păstrează în continuare pe tabloul principal două jucătoare din România, în faza turului al treilea, cu toate că Simona Halep, cea mai bine clasată româncă, n-a putut participa, din cauza unei accidentări.

Astăzi, după ora 12,00, vor intra în teren, pentru a accede în optimi, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea. Bogdan, clasată pe locul 102 WTA înaintea turneului, o va întâlni pe Paula Badosa Gibert (Spania), locul 35 WTA. Va fi prima confruntare dintre cele două jucătoare. Până acum, Ana Bogdan a trecut de Cocciareto și a beneficiat de retagerea jucătoarei Naomi Osaka. Dacă va trece de Badosa, Ana Bogdan va juca în optimi cu Hercog sau Vondrousova.

Sorana Cîrstea, aflată într-o formă excelentă în ultima vreme, va avea un duel cu Daria Kasatkina (37 WTA). Românca, locul 54 WTA, a pierdut singurul meci de până acum cu jucătoarea din Rusia, în 2018, la turneul de la Madrid. Sorana Cîrstea a câștigat până acum, la Roland Garros, cu Trevisan și Konta, în vreme ce Kasatkina a trecut de Doi și Bencici. De la începutul lunii martie până în prezent, Sorana Cîrstea a înregistrat un bilanț de 11 succese și doar cinci eșecuri

Citit 1036 ori Ultima modificare Joi, 03 Iunie 2021 21:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.