Tecuceancă la lotul naţional

Tecuceancă la lotul naţional
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Tecuceanca Raluca Ghiorghiţă a făcut parte din echipa României care a participat la Campionatele Europene de lupte Under 15, din Bulgaria. În competiţia desfăşurată la Sofia, Raluca s-a clasat pe locul 7, considerat unul foarte bun la nivel continental. "Este o fată talentată, ambițioasă, cu o evoluție excelentă, într-un timp foarte scurt", ne-a spus antrenorul Lucian Pădure, de la clubul VipGuard Tecuci.

Raluca Ghiorghiță are 14 ani, este elevă în clasa a VII-a la Școala "Dimitrie Sturdza" din Tecuci și de doi ani se antrenează la VipGuard. Este legitimată la Fight Club Academy Tecuci, aparţinând CS VipGuard, a cărui activitate este coordonată de Lucian Pădure. A atins în scurt timp o formă sportivă foarte bună, astfel încât anul trecut a fost recompensată de Federația Române de Lupte cu medalia de bronz pentru "Aptitudini fizice".

În prezent, Raluca se pregătește pentru înaltă performanță, cu lotul național al României, făcând naveta între Tecuci și București. După terminarea clasei a VII-a, se va transfera și cu activitatea școlară în Capitală. Raluca a fost selecţionată în "naţională" după ce a devenit campioană a ţării la junioare mici, în turneul desfăşurat la Târgu Mureş, luna trecută.

Citit 1090 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.