O companie puternică va sponsoriza un club sportiv local

O companie puternică va sponsoriza un club sportiv local
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Rămasă fără finanțare și la capătul puterilor, echipa de volei feminin senioare va continua tradiția din orașul nostru cu un nou proiect, căruia i se alătură grupul de firme Grande Gloria.

Povestea voleiului feminin la Galați este una extrem de frumoasă, cu performanțe la cel mai înalt nivel și cu o bună reprezentare în cele mai multe rânduri. După ce proiectul CSU Belor a intrat în colaps financiar din cauza pandemiei, iar locul din prima ligă a fost pierdut, se părea că voleiul feminin gălățean va avea de suferit profund. Iată însă că, în urma unor informații obținute dinspre reprezentanții clubului, Grande Gloria, o companie implicată în multiple acțiuni pentru comunitate, a luat decizia de a se implica în proiectul de volei feminin gălățean, astfel că din sezonul următor se va naște o nouă echipă, CSU Hygienium Galați. Izvorul acestei grupări este Clubul Sportiv Universitatea, ca și în ultimii ani, iar firma Grande Gloria, prin marca Hygienium, se alătură pentru a reconstrui o echipă de volei ce peste ani să poată concura la cel mai înalt nivel. Astfel, modelul public - privat, dovedit a fi unul de succes în multe situații, va fi cel care va purta soarta echipei de volei feminin în continuare.

Noua echipă CSU Hygienium Galați va activa pentru început în liga secundă și va avea un lot format exclusiv din jucătoare românce. Mai mult, majoritatea vor fi junioare sau tinere la finalul junioratului, care vor putea crește o dată cu echipa. La startul acestui proiect, antrenoare va fi Adriana Dudnic, o fostă jucătoare de excepție din voleiul gălățean și, totodată, un model de urmat pentru tinerele voleibaliste pe care le va antrena. Dudnic și-a încheiat cariera de voleibalistă în urmă cu două sezoane, la CSU Belor, fiind antrenoare la nivel de junioare.

Dincolo de activitatea de zi cu zi a echipei de volei feminin, entitatea formată - CSU Hygienium Galați - va avea preocupări pentru mai multe acțiuni prin care să atragă cât mai mulți fani în jurul fenomenului sportiv, așa cum s-a petrecut în trecut și la vechiul proiect al clubului.

Cine este Grande Gloria

Grande Gloria este o companie de succes, cu sediul în județul Galați, care s-a implicat în foarte multe acțiuni comunitare până acum. Câteva de menționat ar fi cele de plantare de copaci, de punere la dispoziție în mod gratuit a bicicletelor în oraș, de premiere a tinerilor performanți în domeniile lor de activitate. De asemenea, compania este unul dintre partenerii altor cluburi de impact din Galați, printre care Clubul Sportiv Municipal și Suporter Club Oțelul.

Citit 5848 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iulie 2021 12:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.