Start de cantonament pentru jucătorii de la Oțelul

Start de cantonament pentru jucătorii de la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gruparea gălățeană se pregătește cu mare ambiție pentru abordarea noului sezon din Liga a III-a, după ce a ratat promovarea în finala barajului din ediția precedentă de campionat. Astfel, cu Dorinel Munteanu revenit la Galați, de această dată ca manager – tehnic, suflarea sportivă locală speră la un reviriment al fotbalului gălățean. Pentru a reuși să-și aducă jucătorii la parametri optimi, Dorinel Munteanu a ales să organizeze un stagiu de pregătire centralizată la Vatra Dornei, pe care delegația Oțelului l-a început de ieri după-amiază.
Iată și lotul deplasat de către gălățeni: Ursu, Uțiu, Paharnicu (portari), Farcaș, Rus, Sîrghi, Mereuță, Ghiocel, Sevastian, Nedelea, Niculae, Bucevschi (fundași), Vaștag, Neagu, Dobre, Cireș, Tănasă, Popescu, Badea (mijlocași), Demian, Cîrjan, Rapan, Nica, Angheluță (atacanți).
Surprinzătoare este absența lui Bogdan Crihană, care în urmă cu două sezoane era unul dintre cei mai importanți jucători din lot, cum nici Mădălin Grădinaru, un atacant extrem de promițător la momentul debutului, nu a reușit să-l convingă pe Dorinel Munteanu încât să fie luat în cantonament. De asemenea, lipsește și Alecu dintre jucătorii mai vechi, cel care își anunțase intenția de a renunța la fotbal pentru a se axa pe studii.

Citit 855 ori Ultima modificare Marți, 20 Iulie 2021 01:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro