Dorinel Munteanu vrea întăriri pe mai multe posturi

Dorinel Munteanu vrea întăriri pe mai multe posturi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Gruparea gălățeană a început stagiul de pregătire centralizată de la Vatra Dornei, până la finalul căruia speră să-și completeze lotul cu cel puțin încă patru jucători.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu are mult de muncă în perioada următoare. Aflat în cantonament cu echipa, fostul campion al României cu Oțelul are nevoie să-și întărească lotul cu cel puțin încă patru noi jucători. Concluziile în acest sens au fost trase și la capătul celor două jocuri amicale pe care formația roș-alb-albastră le-a disputat la sfârșitul săptămânii trecute, 0-1 cu Hușana Huși și 3-0 cu CSM Rm. Sărat.

Sigur că mai căutăm întăriri, mi-aș dori să am concurență pe fiecare post. Avem nevoie de un fundaș central și de un atacant, dar și de un mijlocaș box-to-box, așa cum se spune în fotbalul de astăzi. În plus, ne-ar prinde bine să mai aducem și ceva pe extremă, ca să avem concurență la Nica și Demian. Am văzut în aceste meciuri și lucruri bune, și lucruri care trebuie îmbunătățite. Este clar că vor mai veni jucători în perioada următoare, a spus Munteanu.

Până la sosirea jucătorilor pe posturile mai sus menționate, Oțelul a mai adus în probe un portar. Este vorba despre Andrei Onciu, care a evoluat ultima dată pentru Arieșul Turda. Din câte se pare, odată cu renunțarea pe cale amiabilă cu portarul Iulian Dinu, Oțelul va miza pe un junior în poartă la fiecare meci din noul sezon.

Fundaș central și atacant, posturile deficitare

Dintre zonele cele mai afectate în cadrul lotului, cele de fundaș central și atacant sunt cele asupra cărora se vor concentra îndeosebi reprezentanții clubului. Pentru postul de fundaș central sunt ca soluții doar Sîrghi și Ghiocel, plus juniorul Mereuță. Mai mult, Ghiocel a tot suferit accidentări în ultima perioadă, absentând inclusiv de la ultima partidă amicală a Oțelului. De partea cealaltă, pe postul de atacant unica soluție în momentul de față este reprezentată de George Cîrjan, la care se adaugă și mult prea tânărul Rapan (16 ani), adus de la CSM Pașcani, dar mult prea firav fizic momentan pentru a putea fi soluție de bază. Planurile de atac au fost date peste cap de faptul că Gabriel Răducanu n-a mai continuat la Oțelul, acesta fiind în pregătire cu o echipă din liga a doua.

Altfel, trupa lui Dorinel Munteanu va avea de disputat două partide amicale în stagiul de pregătire centralizată de la Vatra Dornei. Mai întâi, pe 24 iulie, în compania unui adversar nestabilit încă, iar pe 30 va avea o partidă amicală de reeditare a barajului cu Foresta Suceava.

Citit 1648 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Iulie 2021 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.