JO 2021. România, în goana după medalii la Tokyo

JO 2021. România, în goana după medalii la Tokyo
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ana Maria Popescu (foto) a adus prima medalie pentru delegația României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Este vorba despre medalia de argint obținută la spadă, după ce românca a cedat la limită, scor 10-11, în marea finală contra chinezoaicei Sun Yiwen.

* Româncele Simona Radiș și Ancuța Bodnar s-au calificat en-fanfare, duminică dimineață, cu cel mai bun timp, în finala probei de dublu vâsle la canotaj, în fața campioanelor olimpice en-titre.

* Andreea Chițu a fost eliminată în optimi, la judo, de către Odette Giuggrida (Italia). Sportiva din țara noastră a pierdut prin ippon.

* Echipajul României la patru rame masculin a obținut calificarea în finala probei, după ce a terminat, duminică dimineață, pe primul loc în faza recalificărilor. Componența echipajului: Mihăță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari.

* Deși au debutat bine în concurs, perechea de mixt de la tenis de masă a României, formată din Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, a cedat în faza sferturilor de finală în fața unui dublu din China, scor 1-11, 6-11, 10-12.

* Echipa națională de baschet 3x3 feminin a României a înregistrat trei înfrângeri în primele trei partide la Jocurile Olimpice, cu toate că se spera, înaintea turneului, la calificarea în faza semifinalelor.

Citit 1293 ori Ultima modificare Luni, 26 Iulie 2021 00:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.