Dorinel Munteanu, mulțumit de pregătire

Dorinel Munteanu, mulțumit de pregătire
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Cu toate că echipa sa a pierdut trei din cele patru jocuri de verificare de până acum, managerul tehnic al Oțelului s-a declarat mulțumit de răspunsul elevilor săi la perioada de pregătire de până acum.

Oțelul încearcă pe cât posibil să se ralieze la principiile lui Dorinel Munteanu, cele care s-au dovedit a fi câștigătoare și în urmă cu zece ani, atunci când gruparea gălățeană reușea să câștige titlul de campioană și Supercupa României.

Cantonament montan cu încărcătură fizică, jucători disciplinați din toate punctele de vedere și foarte multă muncă, acestea ar fi câteva dintre punctele pe care Dorinel Munteanu vrea să le bifeze. Cu toate că are istoricul de partea sa, încă mai există suporteri sceptici în reușită, mai ales după rezultatele de la ultimele două partide amicale, 0-2 cu SCM Zalău și 0-2 cu Foresta Suceava.

”Rezultatele celor două jocuri amicale nu mă mulțumesc, dar am văzut atitudine, am văzut schimbare de mentalitate, dacă pot să spun, pentru că sunt și jucători noi pe care încerc să-i integrez cât mai repede. Vor mai veni jucători, sper ca la începutul primei etape de campionat echipa să fie foarte bună. Nu am avut cum să fie echipa într-o formă foarte bună, pentru că am avut antrenamente foarte grele, jucătorii sunt foarte încărcați, foarte obosiți, dar scopul acestui cantonament l-am atins”, a spus Dorinel Munteanu.

Până la startul sezonului gălățenii și-au propus să mai joace încă cinci jocuri amicale, patru dintre adversari fiind deja stabiliți. Mai întâi, cu Sporting Liești (miercuri), apoi cu Viitorul Ianca (sâmbătă). După care se încearcă o partidă cu un adversar încă nestabilit, plus alte două cu Sporting Vaslui și Metalul Buzău. Toți oponenții fac parte din același eșalon ca și Oțelul, liga a treia.

Sporting Liești, trei victorii din trei meciuri

Dacă "oțelarii" au avut și unele nereușite în campania pregătirilor, echipa din Liești a mers cu victorii pe linie până în prezent. A fost 8-0 cu Gloria Ivești (liga a patra), 4-0 cu Sportul Chiscani, în deplasare, și cel mai recent rezultat – 6-1, cu Zimbrul Slobozia Conachi, în Cupa României. Sâmbătă nu au mai avut programat niciun meci, ci un antrenament cu un joc școală în familie, iar în această săptămână sunt programate două noi meciuri de verificare. Primul va fi miercuri, pe Stadionul "Oțelul", cu echipa lui Dorinel Munteanu, pentru ca peste două zile să întâlnească o altă colegă de eșalonul al treilea – Sporting Juniorul Vaslui.

Citit 2857 ori Ultima modificare Duminică, 01 August 2021 21:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.