Noi speranțe pentru românii de la Olimpiadă

Noi speranțe pentru românii de la Olimpiadă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

*ATLETISM. Românca Bianca Ghelber s-a calificat în finală la aruncarea ciocanului, după ce a avut al 11-lea rezultat, o aruncare de 71,72 metri. Aflată la a treia sa prezență la Jocurile Olimpice, este pentru prima dată când Bianca Ghelber reușește să prindă ultimul act al competiției. Finala este programată pentru marți, de la 14:35. Alte două românce au fost în concurs, dar n-au reușit să se califice în finală. Este vorba despre Alina Rotaru și Florentina Iusco, ambele la săritura în lungime.

*TENIS DE MASĂ. Reprezentativa României a reușit să treacă de Egipt și să se califice în faza sferturilor de finală ale competiției pe echipe. A fost 3-0 la general pentru România, după succesele la simplu obținute de Bernadette Szocs (3-2 cu Dina Meshref) și de Eliza Samara (3-0 cu Abdelaziz), plus debutul cu brio de la dublu, când Dodean și Samara le-au învins pe Helmy și Abdelaziz (3-0). România va da peste Hong Kong în sferturile de finală, luni dimineață, de la 08:30.

*LUPTE. Românul Alin Alexuc Ciurariu a fost învins de cubanezul Mijain Lopez Nunez, în faza optimilor de finală la categoria 130 kg, lupte greco-romane, la capătul a aproape un minut de luptă.

Citit 1286 ori Ultima modificare Duminică, 01 August 2021 21:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.