Jurnal de Olimpiadă pentru sportivii români

Jurnal de Olimpiadă pentru sportivii români
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

KAIAK-CANOE. Cătălin Chirilă și Victor Mihalachi s-au calificat în semifinalele la proba de canoe dublă 1.000 metri, după ce românii s-au clasat pe locul al treilea în primul sfert de finală al probei. Semifinala este programată marți dimineață.

TENIS DE MASĂ. Echipa feminină a României a fost învinsă, scor general 1-3, de către reprezentativa similară a statului Hong Kong, în faza sferturilor de finală ale competiției. Punctul României a fost adus de către victoria la dublu obținută de cuplul Eliza Samara și Daniela Dodean. Cele trei înfrângeri au fost înregistrate la simplu.

ATLETISM. Țara noastră a rămas fără două reprezentante la probele de atletism. Claudia Bobocea n-a trecut de faza seriilor la proba de 1500 metri, clasându-se pe locul 11, având nevoie de o clasare între primele șase pentru a merge mai departe. O altă atletă din România, Andreea Miklos, s-a retras din cursa de 400 de metri ce ar fi trebuit să aibă loc marți dimineață, ca urmare a unei accidentări la tendon.

LUPTE. Românul Alin Alexuc Ciurariu a primit șansa de a lupta în recalificări, după ce pierduse în fața campionului olimpic de la Rio – cubanezul Lopez Nunez, dar a cedat și în această fază, scor 1-5, cu iranianul Amin Mirzazadeh.

Citit 1103 ori Ultima modificare Marți, 03 August 2021 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.