Phoenix Basketball Camp a ajuns la final

Phoenix Basketball Camp a ajuns la final
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cea de-a patra ediție a Phoenix Basketball Camp s-a încheiat luni, prilej cu care au fost premiați performerii din cadrul concursurilor organizate, dar au fost trase și concluziile pentru sportivi, alături de antrenorii cu care au lucrat o săptămână întreagă. Cei 25 de sportivi, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, care au participat au avut ocazia să se pregătească alături de cele mai performante aparate tehnologice din baschet. Sub îndrumarea antrenorilor Florin Nini, Alexandru Radu, Dalibor Destanovici și Iulian Drăghici, sportivii s-au pregătit separat de ceea ce fac la echipele la care sunt legitimați.

"S-a mai încheiat o ediție a campului, una de succes, considerăm noi, pentru că ne-am atins toate scopurile. În primul rând, am avut locuri limitate pentru că acest camp a avut o particularitate anume, aceea de a avea jucători legitimați de cel puțin un an la un club sportiv, cu care să se poată lucra cu adevărat pe baschet, dincolo de jocuri de dispoziție și voie bună. A fost o săptămână plină, frumoasă, la finalul căreia am văzut toți copiii încântați, iar acest aspect este cea mai mare bucurie. Cu siguranță că vom reveni și cu alte ediții", a spus Florin Nini, președintele Academiei de Baschet Phoenix Galați.

Pe lângă antrenamente de baschet, sportivii i-au întâlnit pe doi foști baschetbaliști formați de Clubul Phoenix - Adrian Guțoaia și Ciprian Țelinoiu, plus  participarea la workshopuri pe teme de nutriție, cu Adela Safta, de psihologie, cu Eduard Bucureșteanu, dar și la un showroom auto.

Citit 1285 ori Ultima modificare Marți, 10 August 2021 23:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.