Oţelul a serbat pe vapor finalul de campionat

Oţelul a serbat pe vapor finalul de campionat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vacanţa de vară a venit pentru „oţelarii” lui Dorinel Munteanu plutind pe Dunăre, parcă mai murdară ca oricând * Fotbaliştii care au terminat sezonul pe locul 8 al clasamentului s-au relaxat într-o croazieră între Gura Siret şi Cotul Pisicii * A existat şi o bucată de aisberg, dar ea s-a lovit doar de paharele de whisky ciocnite în cinstea unui nou an care să ducă în cupele europene *

„Îi aruncăm în Dunăre!”

Ieşirea în decor de sâmbătă după-amiază, 0-3 cu Universitatea Craiova, a retezat mult din cheful de petrecere al băieţilor lui Dorinel Munteanu.

Parcă erau fete mari când au urcat pe vasul care urma să-i plimbe câteva ore înaintea vacanţei propriu-zise de vară: mâncarea şi băutura stăteau neatinse, iar ochii tuturor erau camuflaţi de ochelarii de soare kilometrici.

„I-am luat pe vapor ca să-i arunc pe câţiva în Dunăre după meciul de la Drobeta Turnu Severin!”, a glumit macabru directorul general Marius Stan care, după operaţia de hernie de disc suferită luna trecută, a cam ratat ultimele deplasări, deci nu avusese vreme să le vorbească jucătorilor după acest 0-3 indigerabil. 

„Dunav, foarte urât!”

Uşor, atmosfera s-a destins, roş-alb-albaştrii făcându-şi curaj în jurul meselor. „A fost un an bun, nu ne gândeam că vom ajunge aici”, spuneau cei mai mulţi dintre ei în timp ce vedeau Galaţiul de pe mijlocul Dunării, fluviu care parcă n-a fost niciodată aşa de murdar.

Cel puţin, croaziera de duminică după-amiază, desfăşurată între Gura Siret şi Cotul Pisicii, le-a arătat celor aflaţi în plimbare o privelişte neaşteptat de dezgustătoare: crengi, copaci de-a întregul plutind, dejecţii şi, peste toate, o apă foarte tulbure.

„Dunav (n.r. – Dunărea în sârbeşte) este urât aici. De ce este aşa murdar?”, se întrebau ex-iugoslavii Sipovici şi Perendija.   

Cu Axinte pe vas

„Am făcut multe greşeli în acest campionat şi nu vreau să mai primesc atâtea goluri în sezonul următor. Vreau să mergem în cupele europene”, a clamat tehnicianul Munteanu, pe vapor fiind prezent şi soţia sa, Simona.

Ca să fie conştient că face declaraţii foarte importante, l-am „sechestrat” pe fostul internaţional la prova, iar la final s-a ciocnit un pahar de whisky în cinstea obiectivului îndrăzneţ din anul competiţional 2010-2011.

„Oţelarii” n-au fost însă singuri pe vapor, o mână de consilieri locali, prefectul judeţului şi un consilier al primarului însoţind fotbalul de Liga I pe drumul către scurta vacanţă de vară.

Pe vas au petrecut, în paralel, şi participanţii unei cumetrii, naş de botez fiind umoristul Axinte de la grupul „Vacanţa Mare”.

Comentarii foto:

·    1: Biberonul din mâna fetiţei lui Sergiu Costin (aici ţinută strâns de Marian Cârjă) este reprezentativ pentru tinereţea echipei lui Dorinel Munteanu

·    2: Chiar şi atunci când luau ultima masă împreună pe anul competiţional 2009-2010, „oţelarii” au vorbit despre fotbal

·    3: Cristi Sârghi a fost felicitat de antrenori şi colegi că este pe picioare după accidentul suferit în meciul cu FC Vaslui

·    4: Ochiroşii, Antal şi Cârjă (de la stânga la dreapta) - o mică parte din aripa tânără a Oţelului

·    5: Dorinel Munteanu a fost înghesuit la prova pentru a da declaraţii despre sezonul recent încheiat

·    6: Fiica argentinianului Viglianti - în braţele lui Adrian Sălăgeanu - ne arată cum a urcat echipa Galaţiului de la nivelul retrogradării spre buza cupelor europene

·    7: Gabi Paraschiv şi timona vasului care i-a plimbat duminică pe „roş-alb-albaştrii”. Căpitanul rămâne căpitan chiar şi fără banderolă

·    8: Ex-iugoslavii de la Oţelul au urmaşi drăgălaşi foc: domnişoara Grahovac şi domnişorul Golocevac

Citit 1603 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.