Prezentarea lotului și meci-eveniment la Oțelul

Prezentarea lotului și meci-eveniment la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Galațiul a aprins din nou nocturna după mult timp, de această dată pentru a celebra împlinirea a zece ani de la câștigarea campionatului, plus de a prezenta lotul roș-alb-albaștrilor pentru următorul sezon.

Clubul Oțelul a pus la cale un eveniment important înaintea startului de campionat, în campania în care și-a propus promovarea în liga a doua, dar în care a punctat, cu sprijinul promotorului Adrian Troscenco, și un meci eveniment între campionii din 2011 și o echipă old-boys formată din foști fotbaliști. S-a dat la pace și a fost 4-4 pe teren, iar la loviturile de departajare s-au impus cei cu adevărat oldboys, formație alcătuită din Dorinel Munteanu, Tudorel Pelin, Cristian Munteanu, Viorel Tănase, Viorel Ion, Florin Cernat sau Daniel Florea printre alții. De partea cealaltă, echipa campionilor a evoluat în formula: Grahovac – Cojoc, Mișelăricu, Costin (căpitan), Ilie – Neagu, Giurgiu, Iorga – Punosevac, Pena, Paraschiv. Pe teren a mai apărut Brăneț, Borbely și Sîrghi Cristian. Cel mai frumos gol al partidei a fost reușit de către Silviu Ilie.

În timpul meciului, zeci de suporteri din galerie au scandat numele tuturor campionilor, pentru ca la final să îi adreseze injurii lui Marius Stan, fostul conducător din acea perioadă, care a absentat de la eveniment.

Cel mai entuziasmat la finalul evenimentului a fost portarul Grahovac, care și-ar fi dorit chiar să și marcheze în meciul demonstrativ. "Îmi place foarte mult România și revin de fiecare dată cu mare plăcere aici. Nu pot să spun exact de ce îmi place atât de mult, e ca la nevastă, o iubești, dar nu știi exact de ce. Îi mulțumesc acestei țări pentru tot ceea ce mi-a oferit și voi fi recunoscător toată viața", a spus Grahovac.

26 de jucători pentru noul sezon

Înainte de meciul demonstrativ dintre cele două echipe a avut loc și prezentarea lotului pentru noul sezon. Iată componența sa: Alexandru Uțiu, Gabriel Ursu și Darius Paharnicu – portari; Cosmin Mereuță, Ștefan Farcaș, Andrei Rus, Maxim Cojocaru, Gabriel Nedelea, Francois Yabre, Costin Ghiocel, Cristian Sîrghi (fundași); Denis Cireș, Fernando Dobre, Alin Nica, Gabriel Tănasă, Eduard Angheluță, Teodor Badea, Valentin Niculae, Andrei Vaștag, Dumitru Demian, Vasile Jardan, Ionuț Neagu (mijlocași), George Cîrjan, Vadim Crîcimar, Alexandro Rapan, Juri Cisotti (atacanți).

Noutatea este reprezentată de Juri Cisotti, un atacant de 28 de ani sosit din Malta, ce are în trecutul său prezențe în Italia, în Serie B, la echipe precum Chievo Verona sau Spezia.

Față de ultimele jocuri de pregătire, a dispărut fundașul Bucevschi, împrumutat din nou la Sporting Liești, așa cum s-a întâmplat și în sezonul precedent.

Oțelul are primul meci din noul sezon al ligii a treia chiar la Liești, sâmbătă, contra celor de la Sporting, iar până atunci au de trecut de o altă deplasare, în Cupa României, la Dacia Unirea Brăila.

Citit 4089 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 August 2021 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.