Dorinel Munteanu, astăzi la DNA Piteşti

Dorinel Munteanu, astăzi la DNA Piteşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul Dorinel Munteanu - despre care se spune că ar fi urmărit de DNA - susţine că nu se află în culpă şi că, pentru a nu implica imaginea clubului gălăţean, îşi va prezenta demisia la prima dovadă de corupţie * Fostul internaţional se va afla astăzi, la ora 10, la sediul DNA Piteşti! * 

Convorbiri interceptate

Oţelul fierbe şi în vacanţa de vară, scandalurile ţinându-se lanţ de gruparea care a încheiat sezonul 2009-2010 al Ligii I pe poziţia a opta a clasamentului.

Patronul lui FC Vaslui a insinuat, la un post de televiziune, că Dorinel Munteanu, tehnicianul formaţiei gălăţene, i-ar fi trimis mai multe SMS-uri lui Adrian Mititelu, şeful Universităţii Craiova, prin care îl asigura că nu va retrograda.

Or această acuză venită pe fondul unui eşec ruşinos al roş-alb-albaştrilor la Drobeta Turnu Severin (scor 0-3) a tulburat de tot apele!

Colac peste pupăză, cotidianul „Gazeta Sporturilor” a titrat ieri că Munti este urmărit de DNA Piteşti şi că există unele convorbiri telefonice de acum doi ani care l-ar incrimina în celebrul dosar al blaturilor!

„Dacă a dat mesaje, e demis!”

Marius Stan, angajatorul lui Munti la Oţelul, susţine că la mijloc ar fi interesele lui Porumboiu şi Cornel Penescu, patronul lui FC Argeş, cei doi având procese în instanţă cu tehnicianul de la Galaţi:

„Când vorbesc procesomanii, pe cine poţi crede? Patronul Vasluiului a spus la TV că n-are niciun proces cu Dorinel, dar avocatul său a fost până acum la trei înfăţişări. Pe cine să credem?”

Totuşi, Stan afirmă că a trimis adrese la DNA şi la Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a analiza ultimele declaraţii:

„N-am calitatea să judec trecutul lui Dorinel, eu ştiu doar că la Galaţi a făcut lucruri excelente, de aceea îl apăr. Totuşi, dacă se va demonstra că i-a trimis măcar un SMS lui Mititelu, relaţia sa cu Clubul Oţelul se va rupe automat!”

„Să se demonstreze că am trimis SMS-uri!”

Munteanu, aflat încă în ţară - domiciliul său este la Koln, Germania -, susţine că nu-i este teamă de nimeni.

„Am doar dezavantajul de a fi lucrat cu Penescu. Ce ştiu eu ce a declarat sau cine ştie ce s-a înţeles din convorbirile telefonice?”.

„Vreau totuşi să spun că nu aştept să fiu dat afară de la Oţelul. Se poate demonstra dacă i-am dat sau nu mesaje lui Mititelu şi dacă da, eu am plecat fără discuţie!”.

„Dacă vreţi, mi-am prezentat demisia în alb şi sunt la dispoziţia autorităţilor. N-am ce ascunde!”, se apără fostul internaţional care în dimineaţa acestei zile, la ora 10, se va afla la sediul DNA Piteşti, pentru a afla care sunt convorbirile telefonice aşa-zis incriminatoare.

Comentariu foto: Dorinel Munteanu este compătimit de directorul general al Oţelului, Marius Stan: „Abia se împăcase cu fanii, acum trebuie să treacă prin noi poveşti!”

Citit 1186 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.