Suporterii echipei de fotbal Oțelul, la capătul răbdării

Suporterii echipei de fotbal Oțelul, la capătul răbdării
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Cele două înfrângeri din ultima săptămână au adus multă neliniște în rândul fanilor roș-alb-albaștrilor, o mare parte dintre ei pierzându-și deja cumpătul.

Oțelul a început sezonul mai prost decât s-ar fi așteptat și cel mai pesimist suporter. Învinsă în turul al treilea al "Cupei României" de o echipă plină de rezerve a rivalilor de la Dacia Unirea Brăila (scor 0-1), gălățenii au mai bifat un insucces rușinos pe terenul celor de la Sporting Liești (scor 1-2). A fost primul eșec al oțelarilor contra Lieștiului de când cele două echipe sunt colege de competiție.

La capătul jocului, foarte mulți suporteri și-au revărsat frustrările referitoare la rezultate prin comentarii pe Facebook, pe pagina clubului. Principala țintă a acuzelor a fost grupul de jucători transferați în această vară, considerați de unii dintre suporteri ca fiind lipsiți de valoarea adecvată pentru a fi îndeplinit obiectivul promovării.

După ce a promis la prezentarea lotului că echipa sa va promova în Liga a II-a la capătul sezonului, managerul tehnic Dorinel Munteanu a ieșit cu declarații și a precizat câteva dintre cauzele eșecurilor, punctând și erorile de arbitraj împotriva echipei sale.

"Am avut în ultimele două jocuri rezultate negative. Sigur, înțeleg supărarea suporterilor, dar vreau să remarc faptul că această echipă e formată de o lună de zile și nu poți să le reproșezi atitudinea, ci doar faptul că n-am reușit să înscriem. Și aceste înfrângeri au venit de pe urma unor grave decizii de arbitraj, echipa noastră a fost defavorizată. Îmi asum aceste înfrângeri. Echipa noastră va deveni o grupare puternică, ce își va îndeplini obiectivul. Aș dori, ca mesaj pentru suporterii care sunt nerăbdători de rezultate, să le transmit că acestea nu pot veni peste noapte. Am avut foarte multe ocazii și la Brăila, și la Liești. Ținând cont de presiunea care se pune pe jucători, va trebui să lucrăm și la partea psihică", a spus Munteanu.

Program dificil în continuare

Gruparea gălățeană nu se poate bucura de un program prea facil în perioada următoare. Trei din următoarele cinci meciuri de campionat vor fi în deplasare, dintre care două contra principalelor contracandidate din serie, Aerostar Bacău și CSM Focșani. Cealaltă deplasare va fi tot la Bacău, cu nou-promovata Dinamo, în vreme ce primele două jocuri de acasă sunt cu Sportul Chiscani (sâmbătă, 4 septembrie) și cu Viitorul Ianca. Cei de la Ianca au fost pe punctul de a scoate un rezultat favorabil, în prima rundă, la Aerostar Bacău, după ce gazdele s-au impus cu 2-1, ca urmare a unor goluri marcate pe final (minutele 87 și 90+2).

Citit 3148 ori Ultima modificare Joi, 02 Septembrie 2021 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.