Noi calcule de calificare pentru "tricolori"

Noi calcule de calificare pentru "tricolori"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa națională de fotbal a României a reușit să câștige, scor 2-0, contra Islandei, chiar pe terenul reprezentativei din nordul Europei. Golurile României au fost reușite, după pauză, de Denis Man și Stanciu. Astfel, cu cele trei puncte adăugate în cont, selecționata tricoloră poate spera măcar la calificarea la barajul pentru Cupa Mondială.

În grupa noastră, Macedonia de Nord și Armenia au remizat, scor 0-0, în vreme ce Germania s-a impus cu greu în Liechtenstein, doar cu 2-0, mai ales că la final golaverajul este principalul criteriu de departajare.

România are acum șase puncte, cu unul mai puțin decât Macedonia de Nord (locul 3), la trei lungimi față de Germania (locul al doilea) și cu patru sub Armenia (locul 1). De menționat faptul că naționala României n-a jucat până acum cu Liechtenstein, iar Armenia n-a jucat cu Germania, ceea ce ar putea echilibra grupa și mai mult, dacă se vor respecta calculele hârtiei.

Următoarea rundă din Grupa J este programată duminică: România - Liechtenstein, Germania - Armenia și Islanda - Macedonia de Nord.

Citit 1132 ori Ultima modificare Vineri, 03 Septembrie 2021 23:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.