Victorii pentru Sporting Liești și Oțelul
Foto: Sportul Ilustrat

Victorii pentru Sporting Liești și Oțelul
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Cele două formații din județul nostru și-au câștigat meciurile din runda a șasea și continuă să se claseze între primele locuri din seria a II-a a celui de-al treilea eșalon.

Cei de la Sporting Liești se află la cel mai bun start de sezon din istoria participărilor sale în Liga a III-a. Echipa din Liești continuă traseul excelent din acest sezon. Au trecut deja șase etape, iar jucătorii de la Sporting continuă să se mențină în fotoliul de lider al seriei a II-a, cu cinci victorii și un egal, care convertite înseamnă 16 puncte și un golaveraj foarte bun, 14-6. Sâmbătă, lieștenii au avut un adversar facil – Sportul Chiscani, echipă fără veleități, dar și fără puncte. Jocul a fost controlat în totalitate de gazde, care s-au impus foarte clar, scor 4-0, cu câte două goluri în fiecare dintre reprize. Scorul a fost deschis rapid prin Bârlădeanu (min. 6), tot el ridicând tabela (min. 36).

La reluare, tânărul Andrei Călin a făcut 3-0 dintr-o pasă de la Țicămucă, iar finalul a fost consfințit de reușita lui Grigoraș (min. 73), după o combinație reușită în careul advers.

A fost un joc cuminte, cu un singur cartonaș galben și un arbitraj la locul lui al brigăzii feminine bucureștene conduse de Adriana Ene, Olaru, Bahnașu și Laurențiu Iancu.

Sporting: A. Brăneț – Chiriac, Voicu, Maftei, Năstase – Munchiu, Crihană – Grigoraș, Țicămucă – Bârlădeanu, A. Călin. Au mai intrat: Milea, Iftimie, Hodorogea și Drăgan.

În următorul meci joacă vineri, în deplasare, la Aerostar Bacău, formație care a remizat, scor 1-1, la CSM Rm. Sărat.

Oțelul, victorie anostă

Deși a reușit să se impună, scor 2-0, pe terenul celor de la Dinamo Bacău, într-un meci disputat sâmbătă, la Săulești, cei de la Oțelul n-au fost foarte convingători în fața unui adversar modest. Golurile gălățenilor au fost reușite de Cireș și Crîcimar. Îmbucurătoare este revenirea în prim-plan a mijlocașului gălățean Denis Cireș, cel care a reușit să deschidă scorul, dar care a mai punctat pentru Oțelul și în etapele trecute.

Dorinel Munteanu a făcut mai multe modificări în formula de start față de runda precedentă, când echipa sa a dezamăgit în deplasarea de la Focșani. Ursu, Nedelea, Nica și Crîcimar i-au înlocuit pe Uțiu, Niculae, Demian și Cîrjan. Iată echipa folosită: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea – Cireș, Neagu, Jardan – Cisotti, Crîcimar, Nica.

Oțelul are 12 puncte în clasament, ocupând loc de play-off, cu patru lungimi distanță față de liderul Sporting Liești. În etapa următoare, gălățenii vor juca pe teren propriu cu CS Făurei.

Citit 2457 ori Ultima modificare Luni, 04 Octombrie 2021 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.