România, la doi pași de baraj

România, la doi pași de baraj
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa națională a României a reușit să îndeplinească prima misiune din cele trei rămase până la finalul grupei de calificare la Mondial, pentru a putea prinde un loc de baraj. Astfel, tricolorii s-au impus în fața Armeniei, scor 1-0, la București, ajungând pe locul secund, poziție ce garantează prezența la tururile de baraj pentru calificarea la Cupa Mondială 2022. Celelalte două misiuni de îndeplinit par a fi la îndemână: acasă cu Islanda și în deplasarea cu Liechtenstein, ambele programate în noiembrie. România are 13 puncte, după opt meciuri disputate, cu unul mai mult decât Macedonia de Nord și Armenia, următoarele două clasate, formații ce se vor întâlni între ele în următoarea etapă. Germania, de pe primul loc, cu 21 de puncte, are deja garantată calificarea la Cupa Mondială.
În cazul în care s-ar califica la baraj, România ar putea întâlni echipe precum Serbia sau Portugalia (Grupa A), Spania, Suedia sau Grecia (Grupa B), Elveția (Grupa C), Ucraina sau Bosnia (Grupa D), Cehia sau Țara Galilor (Grupa E), Scoția (Grupa F), Olanda, Norvegia sau Turcia (Grupa G), Rusia sau Croația (Grupa H), Albania sau Polonia (Grupa I).

Citit 872 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Octombrie 2021 00:48

1 comentariu

 • postat de comunismul
  Joi, 14 Octombrie 2021 20:33
  5.13.128.***
  am ajuns la baraj din mila! si tot nu suntem buni de nimica! stati sa vedeti ce echipe ne asteapta la baraj! suedia aoleo mama! si mai stiu eu care! echipe cu pretentii nu altceva! domne raman la ideea! ca se califica cine merita! cine nu merita sa stea acasa si gata! simplu! si aia este!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.