Un muntenegrean la Dunăre?

Un muntenegrean la Dunăre?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ivan Boşkovici, un fotbalist de 28 de ani din Muntenegru, este în tratative cu conducerea clubului gălăţean de prim eşalon şi până sâmbătă şi-ar putea da acordul să joace în echipa pregătită de Dorinel Munteanu * În ultimul campionat a înscris 29 de goluri! *

„Nu dăm bani mulţi”

Penuria de atacanţi din vestiarul Oţelului i-a obligat pe oficialii clubului dunărean să-şi întindă antenele de la un capăt la altul al Balcanilor.

În ţară este greu să cumperi un vârf, chiar şi recent retrogradat în Liga a II-a – fără cel puţin 200.000 de euro nu te poţi apropia de un jucător cu cel puţin 50 de meciuri în primul eşalon! – aşa că piaţa ex-iugoslavă pare cea mai accesibilă.

„Când o să vedeţi că vom da bani mulţi pe un jucător, o să puteţi spune că o ducem bine din punct de vedere financiar”, apreciază directorul general al grupării roş-alb-albastre, Marius Stan.

Prima achiziţie pentru compartimentul ofensiv s-ar putea numi Adrian Hurdubei, un tânăr de 21 de ani de la Willy Bacău care ar veni aproape gratis, el cochetând cu lotul lărgit al Oţelului şi în 2009.

„Bestie” de gura porţii

Gata de a îmbrăca noul echipament al „oţelarilor” este şi un muntenegrean - de 1.90 metri, o adevărată „bestie” de gura porţii. Individul are 28 de ani şi se află la final de contract cu FK Grbalj (locul 5 în ultima ediţie a campionatului din statul ex-iugoslav), însă manifestă oarece pretenţii înainte de a-şi da acordul de a veni la Galaţi.

„Încercăm să-l aducem, e om de gol. Sperăm să-şi dea seama că vine la mai bine şi să accepte o ofertă salarială mai mică decât cea exprimată iniţial”, ne-a spus Ion Codoban, impresarul cu care Oţelul colaborează foarte strâns, de 5 ani de zile.

Ivan Boşkovici, aşa-l cheamă pe atacant, a marcat din toamna anului precedent nu mai puţin de 29 de goluri, fiind golgeterul absolut al Muntenegrului!   

Patru goluri în ultimul meci

Boşkovici a fost urmărit de mai multe ori pe viu şi pare o achiziţie peste nivelul Ligii I, calităţile sale principale fiind forţa de pătrundere în careu cu mingea la picior şi şutul deosebit de violent.

Omul care ar putea pune serios la treabă tabela de marcaj a Stadionului „Oţelul”, stângaci veritabil, a punctat în ultimul său joc la FK Grbalj de 4 ori (pe 30 mai, 11-0 cu ultima clasată, FK Kom).

„Nu este singura noastră ţintă pentru atac, suntem în discuţii şi cu alţi jucători, însă le veţi afla numele abia după ce vom avea semnătura lor”, a ţinut să comenteze şi Marius Stan, el afirmând că nu-şi doreşte niciun jucător de la Steaua sau Dinamo ca monedă de schimb în transferul fundaşului dreapta Cornel Râpă.

Comentariu foto: Ivan Boşkovici a jucat un an, între 2005 şi 2006, în Franţa, la SCO Angers

Citit 1292 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.