Oțelul, la un pas de locul al doilea

Oțelul, la un pas de locul al doilea
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Oțelul poate urca pe locul secund în clasamentul Ligii a III-a (Seria a II-a), dacă va reuși să o învingă pe CS Făurei, într-un meci programat astăzi, la Galați, de la ora 15.00. Meciul cu echipa din Făurei ar fi trebuit să se dispute în urmă cu aproape două săptămâni, însă formația vizitatoare n-a primit avizul Direcției de Sănătate Publică la momentul respectiv pentru a efectua deplasarea. Victoria pare a fi la îndemâna băieților lui Dorinel Munteanu, având în vedere faptul că CS Făurei este în coada clasamentului, iar în sezonul precedent a fost un neverosimil 11-0 pentru gălățeni.

Din lotul roș-alb-albaștrilor vor absenta, în continuare, Yabre, Nica și Uțiu, care abia de joi sunt așteptați să revină la antrenamente cu echipa, ca urmare a perioadei de izolare în care s-au aflat după ce au fost testați pozitiv în urmă cu două săptămâni. De asemenea, incertă este și prezența lui Cristi Sîrghi, accidentat, cum ar putea să fie menajat, dar și Ionuț Neagu, din cauza unor dureri la spate.

Astfel, în cazul unui succes, Oțelul s-ar apropia la un singur punct de liderul la zi, Sporting Liești, cu o singură etapă înainte de finalul turului și cu două runde înainte de confruntarea directă dintre cele două formații din județul Galați (prima etapă a returului).

Citit 2546 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Octombrie 2021 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.