Oțelul, în grafic pentru promovare

Oțelul, în grafic pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul a reușit să termine pe primul loc turul de campionat, fiind principala favorită la câștigarea seriei sale.

Cu toate că sezonul a fost început cu câteva semne de întrebare privind realizarea obiectivului, iată că la finalul turului gălățenii pot să se declare mulțumiți prin prisma faptului că ocupă prima poziție în clasament.

Oțelul a reușit să câștige șapte dintre cele nouă partide, pierzându-le pe celelalte două: 1-2 la Liești și 1-3 la Focșani, ocupantele următoarelor două poziții.

Mulțumit s-a declarat și Dorinel Munteanu, managerul tehnic al Oțelului, cel care a și promis promovarea în fața fanilor la prezentarea lotului. "Îmi felicit echipa, am avut o perioadă foarte grea, cu multe meciuri. Sunt bucuros de randamentul jucătorilor, de atitudinea lor. În fiecare meci puteam să marcăm mai multe goluri. De la bun început v-am spus că n-am titulari sau rezerve, ci am jucători care trebuie să dea totul când intră pe teren, indiferent de câte minute au la dispoziție. Ne-am dorit să ajungem pe primul loc, pentru că obiectivul nostru este promovarea. Am început puțin mai greu, dar echipa a început să-și dea seama ce ne dorim de la ea și a început să arate mai aproape de adevăr", a spus Munteanu.

Returul în Liga a III-a începe în această săptămână, astfel că sâmbătă gruparea roș-alb-albastră va juca, pe teren propriu, cu Sporting Liești.

Oțelul vrea fanii pe stadion

Ca urmare a ultimelor restricții impuse de către guvernanți, printre care și disputarea meciurilor de fotbal fără spectatori în tribune, cei de la Oțelul au emis un comunicat de presă prin care își manifestă public dorința de a avea în continuare fanii alături. "SC Oțelul Galați este un club renăscut din pasiunea suporterilor pentru culorile roș-alb-albastre, pentru tradiția fotbalului și pentru mândria orașului. În ciuda contextului social și sanitar, clubul nostru face un apel public către autoritățile competente de a analiza profund posibilitatea ca partidele de fotbal din țara noastră să aibă loc în continuare cu prezența fanilor în tribune, respectând aceleași reguli ca și până acum, fără discriminări, cu dreptul de acces pentru persoanele care prezintă certificatul COVID-19 (vaccin, trecere prin boală sau test) și cu o asistență redusă din capacitatea totală a fiecărei arene. Considerăm că fotbalul este un adevărat fenomen social, un sport care se desfășoară pentru public, iar scopul acestuia trebuie să fie îndreptat mai mult către susținătorii activi din arenele sportive. Cu siguranță, milităm pentru un mod de organizare privind accesul pe stadioane care să țină cont de pandemia de COVID-19, mai ales că partidele de fotbal se desfășoară în aer liber, iar măsuri precum numărul limitat de persoane, distanțarea socială, purtarea măștilor, măsurarea temperaturii, intrarea și ieșirea prin mai multe puncte de acces, etc, sunt mult mai ușor de implementat. Conștientizăm momentul în care întreaga societate se află din cauza acestei pandemii, dar sportul, în general, și fotbalul, în special, sunt dependente de susținerea fanilor, niciun sportiv, antrenor nu-și dorește să concureze pe arene goale. Cu atât mai mult clubul nostru, cel care există datorită fanilor și al cărui scop îi este dedicat, are nevoie de sprijinul gălățenilor, al celor care iubesc și susțin Oțelul", se arată în comunicat.

Citit 2253 ori Ultima modificare Marți, 26 Octombrie 2021 23:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.