Start în Liga Campionilor pentru United

Start în Liga Campionilor pentru United
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cei de la United vor juca astăzi, pentru al doilea an consecutiv, în Liga Campionilor. Primul meci al grupării gălățene este programat de la ora 14:00, cu formaţia Liqueni (Kosovo), în cadrul turneului ce se desfășoară în Ucraina. Gălățenii vor reveni pe teren vineri, de la aceeași oră, cu Araz (Azerbaijan), și duminică, în meciul considerat derbiul grupei, cu gazdele de la Uragan Ivano-Frankivsk. La capătul disputării tuturor partidelor din grupă, prima clasată se va califica în faza următoare a Ligii Campionilor.

Din delegația gălățeană fac parte următorii jucători: Alin Cârdei, Ionuț Păduraru, Petrișor Toniță (portari) - Daniel Araujo, Marius Arhire, Constantin Burdujel, Octavian Cireș, Coquinho, Robert Crișan, Rareș Oană, Cosmin Petică, Sergiu Tacot. Acestora li se adaugă antrenorul-jucător Florin Ignat. Din staff mai fac parte: Viorel Cojoc (antrenor secund), Alexandru Tănăsilă (antrenor de portari), Alexandru Lupașc (kinetoterapeut), Cristian Ștefu (președinte).

La întoarcerea în țară, cei de la United se vor deplasa direct la Cluj-Napoca, pentru meciul de campionat cu CFF Clujana, programat marți, 2 noiembrie.

Citit 808 ori Ultima modificare Joi, 28 Octombrie 2021 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.