Daniel Irofte, noul campion al Galațiului

Daniel Irofte, noul campion al Galațiului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Sala "Carantina" din Brăila a găzduit finalele Campionatului Național de box pentru juniori, sportivi născuți în anii 2004-2005. Printre noii campioni naționali se află și un gălățean, Daniel Irofte (categoria 48 kg), de la CSM Dunărea. Elevul antrenorului emerit Costel Burlacu a dominat categoria, câștigând la puncte patru partide, cu: Ion Sava (CSM Brăila), Marian Velicu (Olimpia București), Alexandru Zbinechea (CSM Craiova) și Valentin Iorgu (CSM Timișoara).

Daniel Irofte încheie astfel un sezon competițional cu rezultate excelente: titlul de campion național, câștigător al "Cupei României" și locul 5 la Campionatele Europene de juniori.

Al doilea gălățean de la Clubul Dunărea prezent în competiţia de la Brăila, Albert Irimescu (categoria 63 kg), a fost oprit de arbitri, printr-o decizie mincinoasă, în "sferturi". În urma acestei decizii, arbitrii au fost suspendați, dar, conform regulamentului, învingătorul meciului nu s-a mai putut modifica. În fine, antrenorul gălățean a ținut să remarce că elevul său, cu rezultate excelente în sport, este și foarte bun la învățătură, la Liceul cu Program Sportiv.

Citit 1981 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 01:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.