Victorie în fața rivalilor

Victorie în fața rivalilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Înaintea startului de sezon în Liga I de futsal, bookmakerii îi vedeau, la foarte mică diferență între ele, pe cei de la Autobergamo Deva și pe gălățenii de la United drept marii favoriți să se impună în această ediție de campionat. Astfel, derbiul campionatului a fost tranșat, joi seară, în favoarea gălățenilor, în meciul pe care United l-a disputat acasă, scor 3-2. A fost restanța din etapa a doua a returului, după amânarea provocată de problemele de efectiv ale trupei lui Florin Ignat.

Revenind la meciul în sine de joi, United a reușit să se impună, iar scorul putea fi mult mai mare. Gălățenii au condus cu 3-0, grație reușitelor semnate de Tacot, portarul Toniță și antrenorul-jucător Ignat, în vreme ce oaspeții au punctat spre final. Cu acest succes, United a reușit să-i strice bilanțul adversarei sale în cursa la titlu, cei de la Deva fiind neînvinși până la isprava de joi.

Gălățenii nu se pot bucura prea mult de acest succes pentru că duminică, tot acasă, la Sala Sporturilor (ora 13,00), United joacă o nouă partidă importantă, cu FK Odorheiu Secuiesc, în fața căreia a cedat în tur, scor 1-3.

Citit 1027 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Decembrie 2021 02:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.