Traseu dificil pentru Simona Halep

Traseu dificil pentru Simona Halep
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Tragerea la sorți pentru tabloul principal al turneului de tenis Australian Open a scos la iveală un posibil parcurs dificil pentru Simona Halep, favorita numărul 14 a competiției, până în ultimul act.

În primul tur n-ar trebui să fie probleme, Halep urmând să joace cu poloneza Magdalena Frech (locul 105 WTA). În turul al doilea, Halep ar putea da peste brazilianca Haddad Maia, iar din turul trei, dacă se vor respecta calculele hârtiei, românca ar avea de întâlnit numai adversari dificili. Emma Răducanu, în turul 3, Muguruza în optimi, Kontaveit în sferturi și Sabalenka sau Swiatek în semifinale. Până la posibilul duel cu Simona Halep din turul al treilea, Emma Răducanu are de trecut de Sloane Stephens în primul tur.

Sorana Cîrstea a avut ghinion la tragerea la sorți și în primul tur va juca împotriva favoritei nr. 20, Petra Kvitova. Celelalte jucătoare din România au avut parte de tragere la sorți destul de bună pentru adversarele din primul tur: Gabriela Ruse - Jasmine Paolini, Irina Begu - Oceane Dodin și Jaqueline Cristian - Greet Minnen.

Australian Open, primul turneu de mare slam al anului, este programat să înceapă din 16 ianuarie.

Citit 1472 ori Ultima modificare Vineri, 14 Ianuarie 2022 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.