Dorinel Munteanu mai vrea întăriri la echipă

Dorinel Munteanu mai vrea întăriri la echipă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Gruparea gălățeană de Liga a III-a se pregătește în cantonamentul de la Vatra Dornei pentru partea a doua a sezonului, în care țintește promovarea în cel de-al doilea eșalon.

Sub comanda lui Dorinel Munteanu, Oţelul a arătat din ce în ce mai bine și a intrat în pauza de iarnă de pe primul loc al seriei. Cu toate că s-a declarat mulțumit în mare parte de lotul pe care îl are la dispoziţie, au intervenit deja mai multe modificări. De altfel, managerul tehnic al gălățenilor dorește ca lotul să fie îmbunătățit cu cel puțin încă un jucător, până la reluarea jocurilor oficiale.

"Se știe că îmi doresc să am concurență pe posturi, să am doi jucători pe același post capabili oricând să intre pe teren și să arate că-și merită locul. Trebuie ca fiecare dintre jucătorii din lot să aibă mentalitate de titulari, chiar și atunci când sunt rezerve și intră mai târziu", a spus Munteanu.

În acest sens, Oțelul a înregistrat până acum șase despărțiri din lotul de bază: Alexandru Uțiu (portar), Maxim Cojocaru (fundaș central), Valentin Niculae (fundaș stânga), Andrei Vaștag (mijlocaș central), Fernando Dobre (mijlocaș central), Dumitru Demian (extremă). Acestora li se adaugă tinerii Badea, Tănase și Angheluță, care n-au corespuns rigorilor lui Dorinel Munteanu, plus Cosmin Mereuță (fundaș central), ce urmează a fi împrumutat, pentru a acumula experiență.

La capitolul veniri, pentru a acoperi plecările, până acum au fost anunțați: Cosmin Dur-Bozoancă (portar), Laurențiu Hagiu (fundaș central), Alberto Țică (fundaș stânga), Mihai Adăscăliței (mijlocaș central), Marius Savu (extremă), Jack Serrant-Green (atacant). Acestora li se adaugă un tânăr mijlocaș central, Paul Nistor, dar care încă nu e sigur de locul său în lotul Oțelului.

Mai sunt discuții cu jucători

Cu toate că gruparea gălățeană s-a mișcat rapid și a reușit să acopere toate plecările de până acum, managerul tehnic Dorinel Munteanu a declarat că se mai poartă discuții şi cu alți jucători, pentru a fi aduși la echipă. "Sigur că mai suntem în discuții și cu alți jucători, mi-aș dori să avem o concurență mai puternică la mijlocul terenului, de acolo au plecat Vaștag și Dobre și trebuie să fim acoperiți complet. Vom vedea ce se va întâmpla", a adăugat Munteanu.

Oțelul se află în cantonament la Vatra Dornei până la finalul acestei săptămâni, urmând ca în februarie să plece în al doilea stagiu de pregătire centralizată, în Antalya. Acolo vor fi programate și cel puțin patru jocuri amicale.

Citit 2124 ori Ultima modificare Marți, 25 Ianuarie 2022 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.