Victorie vitală pentru United

Victorie vitală pentru United
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa gălățeană de futsal United Galați a reușit să câștige un meci extrem de important, în deplasarea cu CFR Timișoara, scor 6-5 (4-1). În urma acestui succes, gălățenii au reușit să urce pe poziția a doua în clasament, fiind aproape de calificarea în semifinalele Ligii I. Golurile celor de la United au fost reușite de: Araujo (2), Pele, Ignat, Arhire, O. Cireș.

"Am condus la diferențe mai mari, dar de aceea futsalul este un sport atât de spectaculos. În cele 40 de minute de joc se pot întâmpla multe lucruri. Cel mai important este că am câștigat, sunt trei puncte imense și mă bucur și că nu avem accidentați, după o asemenea încleștare. Am avut și drum lung, așadar oboseala era evidentă, iar în asemenea condiții bucuria este și mai mare. Felicit întreaga echipă pentru dăruire”, a fost declarația antrenorului-jucător Florin Ignat, la finalul partidei de luni seară.

Următoarea partidă oficială pentru United va avea loc marți, 1 martie, la Galați, în faza optimilor de finală ale "Cupei României", cu Sportul Ciorăști.

Citit 1066 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Februarie 2022 00:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.