Pleacă Sălăgeanu!

Pleacă Sălăgeanu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fundaşul stânga Adrian Sălăgeanu ar putea lăsa Oţelul pentru gruparea din Ghencea, el fiind cotat la 900.000 de euro * „Nu ştiu nimic, nu ţin cont de bârfe”, reacţionează fotbalistul de 27 de ani din cantonamentul montan al gălăţenilor *

Nici Râpă, nici Sârghi…

„Le-am spus jucătorilor să nu pună la suflet ce scriu ziarele. Fiecare dintre ei ar putea fi vândut de presă de vreo două-trei ori în fiecare pauză competiţională.”

Marius Stan, directorul general al Oţelului, ştie că de multe ori o bârfă aruncată în mass-media are menirea de a suscita interesul mai multor cluburi şi de a creşte cota produsului scos la mezat.

Fundaşul dreapta Cornel Râpă a fost „vândut” de câteva ori în această vară, stoperul Cristian Sârghi a schimbat şi el echipa în ziare, iar acum a venit rândul fundaşului stânga din formaţia antrenată de Dorinel Munteanu.

Se pare, totuşi, că Adrian Sălăgeanu chiar are şanse de a lăsa Galaţiul până la începerea următorului campionat.

Să fie Sălă?

Victor Piţurcă, noul manager al Stelei, este tot mai interesat de serviciile lui Sălă, care poate presta şi ca mijlocaş pe banda stângă, şi se va găsi cu Marius Stan în zilele următoare ca să negocieze transferul.

Cei doi s-au întâlnit şi pentru trecerea lui Cornel Râpă în Ghencea, dar se pare că suma de transfer a blocat, cel puţin pentru moment, discuţiile.

„Nu avem nicio ofertă pentru Sălăgeanu”, susţine Stan, dar este foarte posibil ca în cel mai scurt timp să existe întrevederea în urma căreia sportivul de 27 de ani al Oţelului să-şi facă bagajele şi să se pregătească alături de noua sa echipă. Sălă este cotat la 900.000 de euro, conform siteului german www.transfermarkt.de, dar părţile s-ar putea înţelege şi la un „scor” mai mic.

„Sunt sub contract!”

Fotbalistul adus acum doi ani şi jumătate de la Someşul Satu Mare, din Liga a III-a, susţine că nu ştie nimic despre interesul Stelei.

„Sunt în cantonament cu Oţelul, mă pregătesc cât mai bine pentru noul sezon şi vreau în ediţia 2010-2011 a Ligii I să prind meciuri foarte bune. Câtă vreme mă aflu sub contract cu Oţelul, nu pot vorbi despre alţii, sau despre zvonuri sau bârfe din ziare”, ne-a declarat, telefonic, fotbalistul, aflat în stagiul din Poiana Braşov al grupării roş-alb-albastre.

Pe post cu Sălă, Dorinel Munteanu îi mai are pe Silviu Ilie, Sorin Cucu şi Laurenţiu Petean, ultimii doi aflându-se în faţa primului lor sezon de eşalon superior.

Comentariu foto: Adrian Sălăgeanu a fost adus la Oţelul acum doi ani şi jumătate şi a devenit repede unul dintre oamenii de bază ai formaţiei gălăţene

Citit 1298 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.