„Oţelarii”, rupţi de oboseală în Poiană

„Oţelarii”, rupţi de oboseală în Poiană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tehnicianul formaţiei gălăţene este mulţumit de cum pică roş-alb-albaştrii după o zi de antrenament la 1100 de metri altitudine * „Am echipă ascultătoare, nu mă plâng”, spune Munti * Cantonamentul din Poiana Braşov se va încheia sâmbătă, 26 iunie *

„Care tentaţii, se duc direct la somn!”

Reporter: Dorinel, eşti mulţumit de pregătiri, de cum aleargă jucătorii, de cum lovesc mingea?

Dorinel Munteanu: Niciodată nu m-am putut plânge, am o echipă ascultătoare, care munceşte foarte mult. De când am preluat Oţelul, din vara anului trecut, mi-am dat seama că nu sunt probleme, că putem colabora, iar acum deja vreau să tindem spre un nivel superior.

Reporter: Nu există niciunul care să-ţi spună „Mister, nu mai pot!” şi să-l laşi câteva zile la repaus sau chiar să-l trimiţi acasă?

Dorinel Munteanu: (râde discret) Niciodată! Facem sport de performanţă şi trebuie să reziste toată lumea programului stabilit. Deja îi cunosc foarte bine pe băieţi, am şi câteva figuri noi în lot, dar nu cred că se va ajunge vreodată la o fază de acest gen.

Reporter: Tentaţii nocturne prin Poiană?

Dorinel Munteanu: Nici vorbă! La cât muncesc băieţii într-o zi, seara merg direct la culcare.

„Amicale acum? Exclus!”

Reporter: Ai promis, la un moment dat, trei antrenamente pe zi, dar n-ai ajuns până acolo. A fost doar un avertisment, un test pentru jucători?

Dorinel Munteanu: Sunt îndeajuns două pe zi, ambele sunt foarte intense şi cred că jucătorii se întrebuinţează la maxim pentru a obţine rezultatele pe care ni le dorim. Mă bucur că avem condiţii foarte bune aici, în Poiana Braşov, cu terenuri bune, nu ne dă bătăi de cap nici canicula…

Reporter: Meciuri amicale în stagiul montan sau doar în turneul din Germania?

Dorinel Munteanu: Am fi putut organiza o partidă de verificare pe timpul acestui cantonament montan, se găsea un adversar fără probleme, dar nu cred că este cazul. Am ajuns la un nivel ridicat de oboseală în cadrul echipei şi, la un meci amical într-o asemenea perioadă, riscul de accidentări ar fi destul de mare. Acum ne încărcăm bateriile şi abia în Germania vom pune la punct celelalte probleme.

Satisfăcut de lot

Reporter:  Mulţumit de numărul de atacanţi din lot sau ţi-ai mai dori unul?

Dorinel Munteanu: Am trei vârfuri - Pena, Borbely şi Elek - şi cred că este destul. În Germania vor mai veni doi atacanţi în probe, dar dacă nu vor rămâne, nu va fi nicio problemă. Eu zic că lotul este complet, ba chiar mai sunt unele posturi cu prea multe soluţii. Pentru turneul din Germania cred că lotul va fi ceva mai subţire (n.r. – momentan, sunt 29 de jucători în lot).

Reporter: Sârbul Levnaici (n.r. – mijlocaş central) rămâne la echipă?

Dorinel Munteanu: Nu ştiu, el a venit să-l testăm, l-am văzut puţin la minge, deci nu pot trage nicio concluzie. Voi decide până la sfârşitul săptămânii dacă merge cu noi şi în celălalt cantonament. Cert este că aş mai avea nevoie de un mijlocaş central, de aceea am acceptat să-l vedem la lucru.

Reporter: Rămâne cum s-a stabilit? Cupele europene?

Dorinel Munteanu: Crezi că vorbesc prostii? Acesta este, în primul rând, obiectivul meu personal!

Comentariu foto: Roş-alb-albaştrii lui Dorinel trag tare în stagiul din Poiană, motiv de satisfacţie pentru fostul internaţional

Citit 1643 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.