Dorinel Munteanu, nemulțumit de suporteri

Dorinel Munteanu, nemulțumit de suporteri
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Victoria cu 4-1 cu Aerostar Bacău a pornit o altă intrigă în tabăra Oțelului. Cu toate că echipa sa a câștigat lejer și a reușit câteva faze spectaculoase, managerul tehnic Dorinel Munteanu s-a declarat nemulțumit de atitudinea suporterilor prezenți în tribune.

"M-a surprins reacția publicului, pentru că nu a gustat fotbalul creat de noi. Îmi doresc ca spectatorii să anime echipa, să trăiască spectacolul. Cu Aerostar chiar a fost spectacol. Poate trăiesc din vremurile primului mandat, în care din primul până în ultimul minut ne încurajau. Am avut, într-adevăr, în prima repriză câteva momente mai dificile, după ce am luat golul. Trebuia mai mult, așa sunt așteptările mele. Toți așteaptă promovarea şi o vom obține", a spus Dorinel Munteanu, care a reușit ca antrenor al Oțelului să câștige titlul de campion în 2011.

Oțelul se află pe primul loc în Seria a II-a din al treilea eșalon, cu șase puncte avans față de ocupanta locului secund, CSM Focșani. Cele două echipe sunt calificate matematic la barajul de promovare, la care se vor împerechea cu Dante Botoşani și Foresta Suceava, echipele de pe primele două locuri din Seria I.

Citit 3091 ori Ultima modificare Marți, 10 Mai 2022 02:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.