Oțelul, în linie dreaptă către promovare

Oțelul, în linie dreaptă către promovare
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Gălățenii au dovedit, la capătul primului meci de baraj, că sunt capabili să ducă lupta pentru promovare cu brio până la capăt.

Oțelul lui Dorinel Munteanu a arătat ca într-o zi de grație în deplasarea de la Suceava, cu Foresta, în manșa tur a barajului de promovare. Cu toate că a câștigat doar cu 1-0 (gol Alin Nica), scorul putea fi mult mai mare după maniera de joc, întrucât marile ocazii au fost tot de partea roș-alb-albaștrilor. Cei de la Foresta au avut un singur șut pe poarta lui Dur-Bozoancă, spre final de meci, iar în rest n-au arătat mai nimic la capitolul fotbal, asta și pentru că Oțelul a știut să-și impună din start stilul de joc.

Nici din celălalt baraj nu pare a fi depistat vreun mare pericol pentru finală, CSM Focșani și Dante Botoșani au remizat, 0-0, cu gazdele ratând un penalti în prima repriză.

Echipa folosită de Dorinel Munteanu la Suceava: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Ghiocel, Țica - D. Cireș, Neagu, Jardan - Cisotti, Green, Nica. Au mai intrat: Nistor, Adăscăliței, Savu şi Cîrjan.

Primul schimbat de pe teren a fost Vasile Jardan, care abia a revenit după o accidentare la genunchi, în timp ce în cazul lui Cîrjan se așteaptă să fie titular la meciul de pe teren propriu.

Returul este programat la Galați, pe Stadionul "Oțelul", sâmbătă, de la ora 17:30. La meci este de așteptat ca tribunele să fie arhipline, iar împreună cu fanii echipa lui Dorinel Munteanu să se bucure de calificarea în finala barajului.

Comentarii pozitive

La capătul meciului câștigat de Oțelul la Foresta au fost foarte multe comentarii pozitive în favoarea gălățenilor, ca urmare a victoriei și a jocului prestat. Un fan sucevean a apelat la ironie când a făcut sinteza meciului la secțiunea de comentarii de pe un canal de YouTube care transmite meciurile Forestei: ”Nu vă speriați de Oțelul. I-a bătut și Manchester United cu 2-0 acum câțiva ani”.

Fanii Oțelului au fost entuziasmați de succes și au transmis numai mesaje de felicitări și încurajare, iar printre acestea s-a numărat și unul semnat de Victoraș Astafei, fost jucător al Oțelului în Liga I, care a transmis "Hai cu promovarea... Baftă!".

Citit 3637 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2022 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.