Naționala României, în prag de retrogradare

Naționala României, în prag de retrogradare
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Reprezentativa României s-a făcut încă o dată de râs, după ce a pierdut, scor, 0-3, pe teren propriu, cu selecționata din Muntenegru. Tricolorii pierduseră și în tur, în urmă cu aproape două săptămâni, 0-2.

Astfel, după patru runde disputate în grupa României, echipa lui Edi Iordănescu mai are ca obiectiv doar evitarea ultimei poziții și, totodată, a retrogradării. Situația în grupa 3 (Liga valorică B) se prezintă astfel: 1.Bosnia 8 puncte, 2. Muntenegru 7 p, 3. Finlanda 4 p, 4. România 3 p. În septembrie mai sunt de jucat meciurile Finlanda - România și Bosnia - Muntenegru, respectiv, România - Bosnia și Muntenegru - Finlanda.

Anglia, de râsul Europei

O altă selecționată are parte de multe critici în urma prestaţiei din Liga Națiunilor. Este vorba despre naționala Angliei, care a cedat, scor 0-4, pe teren propriu, în fața Ungariei, marți seară. Astfel, englezii sunt pe ultimul loc în grupa lor din Liga A, aproape de retrogradarea în grupa de la nivelul României, așa cum se întâmplă și cu Franța în grupa sa. Englezii au doar două puncte după patru meciuri, cu un singur gol înscris (din penalti). Grupa este condusă de Ungaria, cu 7 puncte, urmată de Germania (6) și Italia (5).

Echilibru este în grupa 2, acolo unde Spania și Portugalia luptă cot la cot pentru primul loc, iar Olanda pare desprinsă pe primul loc în cea de-a patra grupă a Ligii valorice A.

Primele patru clasate în cele patru grupe din Liga A vor participa la turneul final la care se va alege câștigătoarea actualei ediții a Ligii Națiunilor.

Citit 963 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2022 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.