Semne de îngrijorare pentru Oțelul

Semne de îngrijorare pentru Oțelul
Eșecul din amicalul cu Gloria Buzău, motiv de neliniște
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Gruparea gălățeană a început cum nu se putea mai rău stagiul de pregătire din Poiana Brașov, cu un eșec usturător în fața celor de la Gloria Buzău, scor 0-4, ceea ce a băgat spaima în fanii Oțelului cu privire la abordarea noului sezon.

Să fie aduși noi jucători, a fost laitmotivul din comentariile de pe rețelele de socializare, la capătul meciului Oțelul - Gloria Buzău 0-4, în care echipa lui Dorinel Munteanu a arătat mai rău ca niciodată.

"Nu trebuie să căutăm motive, pentru că nu este cazul. Sigur, suntem în perioada de pregătire, dar cum ne-am prezentat astăzi este... O să am o discuție cu băieții, și cu cei nou-veniți, și cu cei vechi. A fost un joc catastrofal. Fără implicare în joc, fără responsabilitate, dar mai am timp la dispoziție ca să repar ce n-a funcționat astăzi. Nu este un rezultat mincinos sau prea dur, echipa adversă a speculat greșelile noastre. Nu vreau să spun că a fost adversarul foarte puternic, am jucat noi prost. Au contat și absențele, pe final am jucat cu foarte mulți tineri, dar nu vreau să caut scuze din astea", a fost reacția lui Dorinel Munteanu, la capătul meciului.

Pentru Oțelul, urmează alte trei meciuri amicale cu adversari importanți din Liga a II-a, în cadrul cantonamentului. Primul va fi sâmbătă, cu Unirea Slobozia, formație care a învins-o pe Gloria Buzău în amical cu 2-0 și care în sezonul precedent s-a calificat în play-offul ligii secunde. Apoi, va mai fi un amical cu FC Brașov, echipă ce și-a anunțat intenția de a promova în Superligă, iar ultimul test din Poiană va fi cu Metaloglobus - grupare cu obiectiv de clasare în play-off.

Referitor la împrospătarea lotului cu alți jucători, nu există momentan nicio pistă clară pe care Oțelul să se concentreze asupra unei îmbunătățiri, dar ar putea să mai apară un jucător nou, până la startul noii ediții de campionat.

Stadionul își schimbă numele

Stadionul "Oțelul" va intra într-o fază de modernizare a arenei, conform unui anunț efectuat pe canalele oficiale de comunicare ale clubului, iar acest lucru aduce, totodată, schimbarea denumirii arenei. Astfel, întrucât Combinatul care poartă numele Liberty este proprietarul bazei sportive și se va ocupa de modernizarea sa, se încearcă găsirea unei denumiri în care să fie cuprins și numele proprietarului.

Cei de la Oțelul i-au invitat pe fani să voteze denumirea dintre variantele propuse: Liberty Arena, Stadion of Liberty, Liberty Steel Boys Arena, Ultra Steel Liberty, Liberty Iron Men Stadion, Liberty Suporter Club Arena, Liberty Steel Arena, Liberty Galați Arena, Liberty Furnace Arena. Dintre comentariile fanilor se poate observa că majoritatea preferă ca numele Oțelul să nu dispară din denumirea arenei, iar cel mai apreciat comentariu îi aparține lui Dragoș Panait, care dorește pentru comunitate un nou stadion modern. "Cred că mai bine ar trebui să se sesizeze municipalitatea și să înceapă demersurile construirii unui stadion nou modern, la standarde europene. Rebranduim stadionul, iar acesta se dărâmă...", este comentariul de top de pe pagina Oțelului.

Baza Sportivă "Oțelul" a cunoscut îmbunătățiri în ultimul an, odată cu venirea lui Dorinel Munteanu în funcția de manager tehnic. Acesta a făcut rost de sponsori, cu ajutorul cărora au fost refăcute, în principal, condițiile pentru jucători.

Citit 3286 ori Ultima modificare Vineri, 15 Iulie 2022 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.