United revine la antrenamente pe 1 august

United revine la antrenamente pe 1 august
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de futsal United Galați a anunțat că îşi va relua pregătirile începând de luni, 1 august, cu sesiuni de antrenamente în plan local. Ulterior, campioana României va pleca într-un cantonament la munte, iar la finalul lunii august va avea de jucat în Supercupa României cu Autobergamo Deva.

"Ne vom regăsi după un sezon excelent, abia aștept să-i reîntâlnesc pe băieți! Avem un lot foarte bun, este posibil să mai aducem un jucător sau doi, dar nu e obligatoriu să se întâmple acest lucru. Categoric, ne dorim să mergem cât mai departe în toate competițiile în care vom fi angrenați, iar toamna de Champions League va fi capul de afiș pentru sportul gălățean", a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător de la United.

Referitor la participarea în Liga Campionilor, cei de la United vor fi gazdele unei grupe din faza principală a competiției. Gălățenii se află în grupă cu Benfica, Herson și Haladas.

În plan intern, United este deținătoarea celor două trofee - campionat și Cupă, ținte pe care le vizează și în noul sezon.

Citit 814 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.