Oțelul debutează cu Delia pe stadion

Oțelul debutează cu Delia pe stadion
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Progresul Spartac - Dinamo este meciul care deschide noua ediție din cel de-al doilea eșalon de fotbal.

De joi după-amiază începe oficial noul sezon din Liga a II-a, cu Oțelul printre echipele participante. Meciul de deschidere este Progresul Spartac - Dinamo, de la ora 18:00, în direct la DigiSport. Partida dintre gazdele nou-promovate și oaspeții retrogradați din primul eșalon se va juca la Clinceni, acolo unde este nevoită echipa Progresul să-și joace meciurile de pe teren propriu.

Delia cântă la Oțelul - Poli Iași

Oțelul va începe noul sezon al ligii secunde abia sâmbătă, de la ora 11:30, cu Poli Iași, una dintre echipele care și-au anunțat intenția de a promova. Evenimentul de debut al noului sezon va fi presărat și cu momente artistice, prin prezența cântăreţei Delia, cea care a scos în urmă cu câteva luni un videoclip intitulat OTZL GLTZ. Melodia a făcut înconjurul țării și numele Oțelul a strâns 3,6 milioane de vizualizări pe YouTube. La meciul de sâmbătă, Delia va avea ocazia să cânte melodia chiar pe stadion. Conform unor surse, Delia a fost invitată la un eveniment al celor din Combinat, iar prezența ei în Galați în acea perioadă a făcut posibil ca artista să apară și în fața fanilor gălățeni.

Programul complet al etapei inaugurale

Fanii gălățeni vor trebui să se obișnuiască în acest sezon cu programări destul de ciudate, cu câte o etapă care se întinde pe mai multe zile, începând de joi până marți. Iată programul complet al primei etape, cu tot cu meciurile transmise în direct: Progresul Spartac - Dinamo (joi, ora 18:00, DigiSport), Unirea Slobozia - Minaur Baia Mare (vineri, ora 17:00, DigiSport), CSC Șelimbăr - FC Brașov (se joacă la Rm. Vâlcea), Poli Timișoara - Unirea Constanța, Viitorul Tg. Jiu - CSC Dumbrăvița, Unirea Dej - FK Miercurea Ciuc, Concordia Chiajna - CSM Slatina, Gloria Buzău - Ripenisa Timișoara (toate sunt sâmbătă, de la 11:00), OȚELUL - Poli Iași (sâmbătă, ora 11:30, DigiSport), CSA Steaua - Metaloglobus (marți, 20:30, DigiSport).

Meciul de pe arena Oțelul, cu melodii cântate de Delia în program, va fi un eveniment la care gălățenii au ocazia să participe de pe stadion, cu biletele puse în vânzare la magazinul oficial al clubului (din incinta stadionului), la următoarele prețuri: 5 lei (peluze), 10 lei (tribuna a II-a), 20 lei (tribuna I), 50 lei (tribuna 0). Pentru accesul în stadion sunt valabile și cardurile socios, cele care țin loc de abonamente pentru întreg sezonul. Cardurile membrilor cotizanți (socios) sunt de patru categorii: 100 lei - card Roșu (acces la Tribuna a II-a), 200 lei - card Alb (acces la Tribuna I), 600 lei - card Albastru (acces la Tribuna 0) și 3.000 lei - card Gold (acces la tribuna VIP).

Citit 8116 ori Ultima modificare Joi, 04 August 2022 06:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.