Phoenix CAMP 2022, eveniment de succes

Phoenix CAMP 2022, eveniment de succes
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Galațiul a fost gazda unui eveniment ce s-a bucurat de un mare succes în rândul copiilor participanți - Phoenix CAMP 2022. Altfel spus, tabăra de vară de baschet, desfășurată pe terenurile de la Liceul Auto, a generat un interes major în rândul participanților atât din alte orașe, cât și din Galați. Antrenori din străinătate au pregătit, timp de o săptămână, 50 de copii - care au avut șansa să se bucure și de alte acțiuni puse la dispoziție de organizatori, workshopuri sau plimbare cu barca pe Dunăre.

"Am încheiat cu succes cea de-a cincea ediție a Phoenix CAMP, cu o organizare remarcată de toți participanții, care deja și-au anunțat intenția de a participa și la următoarea ediție. Ne bucurăm de feedbackul foarte bun primit, noi am organizat un CAMP care s-a bazat pe pregătirea copiilor la modul cel mai serios, nu doar de dragul de a ne strânge, iar acest lucru a fost remarcat de toată lumea, copii, părinți, antrenori. De asemenea, putem spune că am generat interes în oraș, pentru că mai mulți agenți economici au beneficiat de această formă de turism sportiv pe care am propulsat-o, a spus Florin Nini, președintele Academiei de Baschet Phoenix.

Pe lângă copiii din plan local, la tabăra de vară au participat copii din Suceava, Tulcea, Iași, Bistrița, Piatra Neamț sau Vaslui, plus din alte țări, Serbia și Marea Britanie.

Sursa foto: Cristina Tiron

Citit 1224 ori Ultima modificare Joi, 04 August 2022 06:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.