Oțelul, la un nou meci pe teren propriu

Oțelul, la un nou meci pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Gălățenii vizează un nou succes în fața propriilor suporteri la meciul de duminică (ora 12,30). Moralul bun de după victoria de la mijlocul săptămânii, de pe terenul lui Dinamo, trebuie să fie dublată cu un nou succes în fața celor de la Unirea Constanța. Pentru Oțelul se anunță a fi un meci în care să spere cu șanse reale la toate cele trei puncte, având în vedere că adversarul de duminică a pierdut ambele meciuri de până acum: 0-1 cu Poli Timișoara și 0-3 cu Progresul Spartac.

Oră incomodă

Oțelul – Unirea Constanța, din etapa a treia a ligii secunde, se va disputa duminică, ora 12,30, când se anunță o temperatură de peste 30 de grade Celsius și un nivel ridicat de umiditate, ceea ce va îngreuna misiunea jucătorilor, dar și a spectatorilor. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport și Prima Sport, deținătorii de drepturi – cei care au decis și ora de disputare. Managerul tehnic Dorinel Munteanu ar fi preferat să joace la o altă programare, mai ales că cele două cluburi s-au înțeles în prealabil programării televiziunii să joace sâmbătă după-amiază de la 18,00.

”Niciun meci nu este ușor, dar noi trebuie să le câștigăm pe cele de acasă. Trebuie să fim concentrați 100% și să dăm totul pe teren, să muncim pentru cele trei puncte. Sigur că nu ne avantajează ora de disputare, dar asta e, trebuie să ne descurcăm”, a spus Munteanu.

Și-a revenit și Neagu

Pentru meciul cu Unirea Constanța antrenorul Oțelului se va putea baza și pe Ionuț Neagu, revenit deja la capacitate maximă la antrenamente. De asemenea, Cisotti, Ghiocel și Adăscăliței, alți jucători cu probleme medicale în ultima perioadă, vor fi apți pentru meciul cu Unirea Constanța. Chiar dacă e apt, e posibil ca Neagu să fie trecut pe banca de rezerve la acest meci și să intre, eventual, după pauză. E de așteptat ca tehnicianul gălățenilor să efectueze câteva mutări în primul „11”, iar una dintre surprize ar putea fi chiar titularizarea lui Berisha în locul lui Cîrjan pentru acest meci.

Iată cum ar putea arăta echipa duminică: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea – Jardan, Adăscăliței, Cisotti – Maxim, Berisha, Gorovei. O altă modificare s-ar putea petrece și la mijlocul terenului, unde Denis Cireș i-ar putea lua locul lui Jardan în formula de start.

În clasamentul la zi, Oțelul se află pe locul 5, cu patru puncte după două meciuri: 0-0 cu Poli Iași, 3-1 cu Dinamo, iar un succes ar consolida poziția de play-off ocupată în prezent de formația gălățeană.

Citit 4128 ori Ultima modificare Vineri, 19 August 2022 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.