Când joci ca o familie, e greu să fii învins

Când joci ca o familie, e greu să fii învins
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Unul dintre jucătorii aflaţi în cea mai bună formă sportivă în startul ligii secunde de fotbal este Răzvan Gorovei, sosit la Galați înaintea sezonului.

Oțelul a început campionatul ligii secunde fără niciun pas greșit, fiind singura echipă neînvinsă din cele 20 de componente ale competiției. Gruparea gălățeană are câțiva jucători care s-au evidențiat în primele jocuri, iar printre aceștia se numără și Răzvan Gorovei (28 ani). "Goro" a fost transferat în această vară, fiind unul dintre jucătorii care au în spate și experiența altor sezoane de Liga a II-a.

Inamicul, devenit parte din familie

Analizând cariera lui Gorovei până la sosirea la Oțelul, acesta poate fi catalogat drept un inamic al grupării roș-alb-albastre. Născut la Iași, a debutat la rivala suporterilor gălățeni, CSMS Iași (cum se numea pe atunci Poli), a trecut apoi pe la Craiova, Săgeata Năvodari, Știința Miroslava, Aerostar Bacău, CSM Focșani, SCM Zalău și Dante Botoșani. A fost de mai multe ori adversarul Oțelului și a trecut pe la cluburi rivale, a fost chiar inamic în barajul de promovare al gălățenilor din Liga a III-a în Liga a II-a, în vară, când făcea parte din lotul lui Dante. Cu toate acestea, nimic nu l-a împiedicat să se integreze de minune în angrenajul echipei pregătite de Dorinel Munteanu.

"Sunt foarte, foarte mulțumit pentru că am reușit să câștigăm toate cele trei puncte și că am reușit să și marchez. Am întâlnit o echipă ambițioasă, am luat toate cele trei puncte şi deja ne gândim la următorul meci. M-au primit bine băieții la echipă, mă bucur că m-am adaptat foarte, foarte rapid și mister este mulțumit de mine, pentru că ajut echipa cum pot. Am ajuns pe locul al doilea meritat, suntem o echipă închegată. Timișoara a venit la Galați ca o echipă, dar noi am jucat ca o familie. Când joci ca o familie e greu să fii bătut", a spus Răzvan Gorovei.

Poate evolua pe post de inter sau extremă, ambele pe partea stângă, iar până acum a reușit să marcheze două goluri și să ofere și două pase decisive. A fost adus la Galați la dorința lui Dorinel Munteanu, având garanții primite și de la Aurelian Băbuțan (director sportiv la Oțelul), care a mai lucrat cu Gorovei la Săgeata Năvodari.

Dorinel vrea răbdare

Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul, a spus la capătul meciului cu Poli Timișoara că cei veniți în această vară au nevoie de mai mult timp pentru a se integra cum trebuie la echipă: "Vreau să le transmit suporterilor că pentru toți jucătorii pe care i-am adus e nevoie de răbdare. Toți vor ajuta echipa. Știți foarte bine că mă bazez pe jucătorii care au dus greul în Liga a III-a, dar toți vor aduce un plus echipei".

Jucătorii sosiți înaintea sezonului la Oțelul, în afară de Răzvan Gorovei - marcatorul unicului gol al meciului de sâmbătă cu Poli Timișoara, sunt: Pop (portar), Ilieș (fundaș dreapta), Azinovic (fundaș central), Panait (fundaș stânga), Markovic (mijlocaș defensiv), Maxim (extremă), Mitoi (extremă), Berisha (atacant), Bokhashvili (atacant). Au mai fost aduși, dar fără să confirme și deja s-au despărțit de club: Băceanu (atacant), David Ilie (atacant), Reyes Villarreal (fundaș central) și Kip (mijlocaș central).

Citit 1968 ori Ultima modificare Marți, 06 Septembrie 2022 07:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.