Victorie și calificare pentru Oțelul: 3-1 cu Viitorul Ianca

Victorie și calificare pentru Oțelul: 3-1 cu Viitorul Ianca
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

UPDATE. Otelul a reusit sa-si respecte statutul de mare favorita in meciul cu Viitorul Ianca, din al treilea tur al Cupei Romaniei. Galatenii s-au impus, scor 3-1, pe terenul echipei din judetul vecin. 

Golurile echipei lui Dorinel Munteanu au fost reusite de catre Bokashvili, Markovici si Mitoi. 

Vom reveni cu amanunte.


Fotbaliștii de la Oțelul Galați, start în "Cupa României". Gălățenii vor juca pe terenul unui adversar bine cunoscut din anii trecuți petrecuți în al treilea eșalon - Viitorul Ianca.

Obiectivul principal al sezonului pentru Oțelul - calificarea în faza de play-off în Liga a II-a - va trece în plan secund pentru câteva zile, întrucât gruparea gălățeană abordează cea de-a doua competiție națională, "Cupa României", în faza celui de-al treilea tur național.

Oțelul va juca miercuri, de la ora 16:30, în deplasare, pe terenul celor de la Viitorul Ianca. Adversarul este unul bine cunoscut pentru Dorinel Munteanu și compania, întrucât formația din județul Brăila a făcut parte din seria gălățenilor din al treilea eșalon în precedentele două sezoane. În campionatul trecut, Oțelul s-a încurcat la Ianca, a făcut doar 1-1, la capătul unui meci deloc grozav, iar Viitorul are ascendent moral și grație succesului obținut în weekend, chiar la Galați, pe terenul Oțelului, împotriva celor de la Unirea Braniștea (2-1, în a treia etapă din campionat).

"Cu orice adversar, tot trebuia să jucăm. Cert este că vom trata foarte serios această competiție, nu fac niciun fel de menajament la nivelul jucătorilor. Vrem să fie un joc bun, pentru că până la sfârșitul acestui an vom mai avea meciuri la trei sau patru zile, așa că trebuie să ne pregătim foarte bine", a spus Dorinel Munteanu, managerul tehnic al gălățenilor, cu privire la abordarea jocului.

Oțelul ar putea miza pe jucătorii care au evoluat mai puțin până acum și să fie aliniată o formulă de start inedită. Iată cum ar putea arăta primul "unsprezece": Pop - Ilieș, Sîrghi, Adăscăliței, Panait - Cireș, Markovici, Kip - Mitoi, Bokasvhili, Berisha.

"Am spus tot timpul că mie nu-mi este teamă să joc din trei în trei zile, pentru că am la dispoziție un lot de 26 de jucători, cu tot cu cei trei portari. Toți jucătorii se antrenează la fel și, indiferent de ce schimbări voi face în echipă, aștept foarte mult de la cei la care apelez. În orice meci în care reprezentăm Clubul Oțelul Galați e important să facem totul pentru a fi la înălțime", a adăugat Dorinel Munteanu.

Cu FC Brașov, cu două zile mai devreme

Deși programarea inițială a meciului de campionat, din runda a șasea, cu FC Brașov, de pe teren propriu, era pentru marți, 20 septembrie (ora 18:00), în cele din urmă partida a fost reprogramată. Astfel, meciul Oțelul - FC Brașov se va juca mai devreme cu două zile, duminică, de la ora 11:00. De la acest meci va lipsi antrenorul oaspeților, Dan Alexa, suspendat.

După meciul cu FC Brașov urmează o perioadă de pauză competițională, datorită meciurilor susținute de echipele naționale (inclusiv cele de juniori), iar cei de la Oțelul iau în calcul să plece pentru o săptămână într-un minicantonament montan.

Citit 6163 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Septembrie 2022 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.