BASCHET. Start de sezon cu o evoluție surprinzătoare

BASCHET. Start de sezon cu o evoluție surprinzătoare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Șansele pe care le aveau băieții de la CSM Galați înaintea partidei pentru a obține o victorie pe terenul lui Dinamo erau extrem de mici, conform specialiștilor, dar trupa pregătită de Florin Nini a contrazis toate așteptările și s-a luptat de la egal la egal cu un adversar cu mari pretenții. A fost 76-76 în timpul regulamentar, iar în prelungiri s-au impus bucureștenii cu 86-83, în runda inaugurală a Ligii Naționale de baschet masculin. Formația gălățeană a avut mai multe oportunități de a tranșa partida în favoarea sa, dar lipsa de inspirație în momentele-cheie a făcut ca victoria să fie trecută în contul adversarului.

La Dinamo se regăsesc nume precum Vlad Moldoveanu, Mandache sau Grasu, plus mulți jucători străini de calitate, ceea ce o face pe formația bucureșteană pretendentă la titlu.

Cel mai bun marcator pentru gălățeni a fost Nedeljko Prijovici (19 puncte), urmat de Andrei Calenic (17). Ceilalți marcatori: Luka Mitrovici (13), Darrion Strong (13), Marius Ciotlăuș (12), Juhwann Harris-Dyson (7), David Stan (2). A mai jucat și Andrei Petică, iar pe foaia de joc au mai fost Azaria, Gherman și Păduraru.

Pentru gălățeni urmează o nouă deplasare la București, unde vor juca două meciuri, ambele în "Cupa României": duminică, cu CSM Focșani; luni, cu Rapid București.

Primul joc pe teren propriu al gălățenilor din noul sezon este programat pe 8 octombrie, cu Steaua București, în Liga Națională.

Citit 1122 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 21:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.