Oțelul a pierdut, dar se menține în top. Primul eșec după 18 meciuri oficiale

Oțelul a pierdut, dar se menține în top. Primul eșec după 18 meciuri oficiale
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Invincibilitatea gălățenilor a fost stopată în deplasarea de pe terenul noului lider al ligii secunde, Unirea Dej.

Oțelul n-a reușit să își prelungească seria de 18 meciuri oficiale la rând în care n-a pierdut și a cedat, în deplasare, cu Unirea Dej, scor 2-0, rezultat stabilit încă de la pauză. Fără trei jucători de bază, trupa lui Dorinel Munteanu n-a reușit să-și păstreze nivelul de concentrare pe care l-a avut până acum în startul partidei. Acest lucru s-a simțit la ocazia ratată de Gorovei și, la scurt timp, la primul gol primit, când Nedelea a permis prea ușor o centrare venită de pe partea sa, Yabre a trecut pe lângă minge, iar Rus l-a scăpat din marcaj pe Cocian, care a punctat pentru deschiderea scorului.

Jocul de atac n-a funcționat aproape deloc până la pauză, așa că tot gazdele au mai înscris o dată, când același Cocian a reușit să marcheze cu un șut spectaculos, cu puțin timp înainte de finalul primelor 45 de minute. Se putea intra la vestiare cu 2-1, la centrarea în bară a lui Cisotti, la care Azinovici a trecut puțin pe lângă.

Eforturile de după pauză au fost în zadar și astfel s-a consemnat primul eșec din acest sezon.

Oțelul a început cu: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Azinovici, Nedelea - Cisotti, Neagu, Gorovei - Maxim, Cârjan, Berisha. Au mai intrat: Farcaș, Mitoi şi Kip.

Trei absențe importante

Gruparea gălățeană a arătat că resimte în momentul când un număr mai mare de jucători dintre titularii de bază sunt accidentaţi. Ghiocel, Jardan și Nica, ultimul fiind răcit, n-au efectuat deplasarea la Dej, iar jocul a avut de suferit. Nica n-a mai fost pe partea stângă să aducă mingi periculoase în careu, iar Jardan este unul dintre jucătorii care reușește să pună presiune pe adversari la construcție. Toți trei urmează să revină cât de curând în lot, cele mai mari șanse de a fi titular în următoarea etapă le are Nica, atunci când Oțelul va juca acasă împotriva Concordiei Chiajna.

Oțelul rămâne în top

După opt etape de adunat puncte, Oțelul reușește să se mențină în topul ligii secunde şi în urma acestui eșec. Astfel, gălățenii sunt pe locul 2, cu 18 puncte, la egalitate cu Unirea Dej, liderul la zi, dar clasamentul este foarte strâns.

Iată rezultatele rundei: Viitorul Tg. Jiu - FC Brașov 2-3, Concordia Chiajna - Progresul Spartac 2-0, CSA Steaua - Poli Timișoara 3-1, CSM Slatina - FK Miercurea Ciuc 2-0, Metaloglobus - CSC Dumbrăvița 1-0, Ripensia Timișoara - Poli Iași 3-1, Unirea Slobozia - Unirea Constanța 3-0, Minaur Baia Mare - Dinamo 1-1. Luni este programat duelul dintre Gloria Buzău și CSC Șelimbăr, iar marți se joacă restanța Steaua - Unirea Constanța.

Citit 2622 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2022 12:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.